Connect with us

technokrata

Új leányvállalatot hozott létre a MatávCom

Dotkom

Új leányvállalatot hozott létre a MatávCom

A MatávCom bemutatta cégcsoportjának új tagját, a biztonságtechnikára szakosodott SafeCom Rt-t.

Az új vállalat behatolásjelző, automatikus tűzjelző és -oltó, beléptető és munkaidő-nyilvántartó, valamint zártláncú televíziós rendszerek teljes körű kivitelezését nyújtja. A cég a nagy és a közepes vagyonvédelmi beruházások megvalósítására fókuszál, melyek során egyaránt hangsúlyos szerepet kapnak a tervezés, a megvalósítás és az üzemeltetés fázisai.

Biztonságtechnikát, kommunikációt és számítástechnikát integráló komplex rendszereivel a SafeCom a MatávCommal közösen kíván a piacon megjelenni, tulajdonosa és partnere csomagban kínált szolgáltatásainak integráns részeként egykapus kiszolgálást nyújtva ügyfelei számára. A MatávCom bemutatta továbbfejlesztett járműkövető rendszerét, a comTr@ck-et is, amely a korábbiakhoz képest merőben új szolgáltatásokat is nyújt.

A comTr@ck műholdas navigációs rendszeren keresztül szolgáltat folyamatosan adatokat az üzembetartónak a jármű tartózkodási helyéről, haladási sebességéről és irányáról. A szolgáltatás rendkívüli előrelépést jelent a logisztikai informatikában: a fuvarozó vállalatok folyamatosan frissített térképen és adatsorokon követhetik járműveiket, és a távolból információt kaphatnak azok pillanatnyi állapotáról (például gyújtás, ajtónyitás), illetve a kétirányú kommunikáció segítségével lehetséges a járművek rugalmas vezénylése is. Az adatok Interneten, bérelt vonalon, vagy akár mobil eszközökön is eljuthatnak a megrendelőkhöz.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek