Connect with us

Hirdetés

technokrata

Előrendelhető az új Palm OS frissítés a régi modellekhez

Dotkom

Előrendelhető az új Palm OS frissítés a régi modellekhez

A Palm weboldalán végre előrendelhető a Palm OS 4.0-s PDA-operációs rendszer upgrade változata, amellyel a régebbi zsebgépeket lehet némiképp feltuningolni.

A Palm OS 4-et és a Mobile Internet Kit-et tartalmazó csomag 39,95 dollárba fog kerülni megjelenésekor, de aki előrendeli a csomagot, az tíz dollár kedvezménnyel, 29,95 dollárért frissítheti PDA-jának szoftverét.

A frissítés kiszállítása egyébként november 15-e körül várható, és a következő palmtopokkal használható: Palm Vx LE, Palm Vx, Palm V és Palm IIIc. Az m100-as, a IIIe és a VII-es modellek operációs rendszerét nem lehet frissíteni, míg a legújabb masinákon, így az m505-ösön és az m125-ösön eleve az új rendszer található meg.

Jelentős újításokat tartalmaz a 4.0-s Palm OS a 3.x-es elődökhöz képest. Az új változat már kezeli a 64 bites színmélységet, a személyes információk tárolása biztonságosabb lett, valamint a virtuális billentyűzetet és a Graffiti beviteli felületet már egyszerre is engedi használni a rendszer, ezenkívül többek között a vezeték nélküli adatátviteli és az e-mail küldési képességeit is növelték.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés