Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

Magyar tűzfal

A BalaBit IT Biztonságtechnikai Kft. bejelentette Zorp Professional 1.4-es verziószámú tűzfalának elkészültét.

A fejlesztés célja kritikusan érzékeny környezetben alkalmazható tűzfal megalkotása volt, amely a beágyazott protokollok vizsgálatával (HTTPS) elsőként kínál alternatívát ezek forgalmának felügyeletére. Az áthaladó protokollok teljes mértékű, RFC szerinti elemzése lehetővé teszi a „mindent tiltunk, amit nem szabad” elv alkalmazását applikációs szinten. Így a protokoll megsértését kihasználó támadási módszerek illetve vírusok nem hatolhatnak át a védelmen (például a Code Red I/II).

A BalaBit IT Kft. mind a kisebb, mind a nagyobb költségvetéssel rendelkező cégeknek megoldást kínál a hálózati határvédelem kiépítésében. A Zorp SOHO költséghatékony megoldás, mely magában foglal egy rack kiszerelésű célhardvert valamint 30 napos ingyenes installációs támogatást is. A bérleti rendszer az iskolák és múzeumok számára további jelentős segítséget jelenthet. A SOHO maximálisan 3 biztonsági zóna kiépítésére alkalmas, valamint legfeljebb ötven gépes hálózatra licencelhető. A Professional mint szoftver nem rendelkezik korlátozásokkal az előbbi paraméterek tekintetében. A cég akár 7×24 órás készenlétet is vállal termékéhez.

A termék e harmadik stabil verziója némileg csökkentett funkcionalitással elérhető az 1.4. ingyenesen használható verziója is a Linuxos világból ismert GPL feltételei szerint.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés