Connect with us

technokrata

Új szolgáltatás a DHL honlapján

Dotkom

Új szolgáltatás a DHL honlapján

A DHL honlapjának új szolgáltatása: az expressz szállítási piacon egyedülállóként a vállalat ügyfelei teljes körű tájékoztatást kapnak.

A vállalat ügyfelei teljes körű tájékoztatást kapnak az export, import és tranzit küldeményeikre vonatkozó jogszabályokról, illetve tartalmuktól függően a szükséges csatolandó okmányok kitöltéséről. A honlapon lehetőség van az okmányok kitöltése után kinyomtatásukra is, ami jelentős időt és energiát takarít meg a csomagot DHL-lel feladó ügyfeleknek.

November 1-től két BMW C1-es motor üzemeltetése kezdődik meg, melyek gyorsaságukkal és mozgékonyságukkal biztosítják a küldemények korai kézbesítését, a gyors és rugalmas felvételét. A motorok bázisa az augusztusban átadott új, váci úti Expressz Center lesz.

A motor alkalmas a kiszolgáltatáskor és felvételkor egyaránt használt scannerbe kerülő adatok letöltésére is. Ezek az adatok 15 perc múlva elérhetők az Interneten. A scanneren keresztül kapja meg a futár a küldeményfelvételek helyét és időpontját is.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd