Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC átfogó, 2 gigabites fibre channel megoldásai

Dotkom

Az EMC átfogó, 2 gigabites fibre channel megoldásai

Új korszakot nyitott meg ma az EMC Corporation a hálózati információtároló technológiák terén: olyan integrált megoldásokat mutatott be, amelyekkel gyorsan és hatékonyan aknázható ki a 2 gigabit/másodperces fibre channel (üvegszálas) technológia.

A mai bejelentés értelmében az EMC 2 gigabites megoldások átfogó skáláját fogja biztosítani: EMC CLARiiON és EMC Symmetrix rendszereket, az EMC által minősített, kompatibilis tárolóeszköz-hardver- és szoftver-komponenseket, valamint migrációs (átállási) szolgáltatásokat. Mindezek eredményeképpen tisztán 2 gigabites és vegyes kapcsolati megoldások egyaránt kiépíthetők lesznek – ez egyszerre csökkenti a költségeket és javítja a termelékenységet anélkül, hogy korlátozná az üzlet működését.

Az EMC Corporation számos kapcsolati fejlesztéssel erősítette központi helyzetét az információ-konszolidációs erőfeszítések terén. Az EMC továbbra is a legmodernebb háttértároló technológiákat építi be a CLARiiON termékcsaládba, hogy a vásárlók az információ-konszolidáció egyre magasabb szintjét érhessék el, miközben lényegesen csökkentik az információs erőforrások összköltségét.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés