Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell Computer szövetsége az EMC-vel

Dotkom

A Dell Computer szövetsége az EMC-vel

A Dell Computer és a háttértárolók gyártásával foglalkozó EMC október 22-én bejelentették, hogy szövetségre lépnek és a jövőben a Dell újra forgalmaz néhány hardvert és szoftvert az EMC termékpalettájáról.

A megállapodás szerint a Dell vállalati ügyfelei részére elérhetővé teszi az EMC középkategóriájú Clariion rendszerét. Ezzel együtt igyekeznek elôtérbe helyezni a magasabb teljesítményigény kielégítésére alkalmas Symmetrix tárolórendszereket a jövőben.

A vállalatok nem tárták a nyilvánosság elé az öt éves szerződés anyagi oldalát.

A szerződés segítségével a Dell-nek lehetősége lesz high-end, Unix operációs rendszert futtató munkaállomások forgalmazására, míg az EMC a háttértár gyártó iparban megszerzett piacvezető pozíciójának megerősödését várja.
Az EMC vitathatatlanul a világ első számú háttértár gyártója, de a konkurencia természetesen itt is jelen van és megpróbál magának utat törni a piacra.

Kevin Rollins, a Dell elnökének nyilatkozata szerint hiszik, hogy a megkötött szerződés segítségével ténylegesen megduplázható a Dell Computer részesedése az adattároló rendszerek tekintetében.

Az EMC számára azért is igen jelentős az üzlet, mert a Sony áprilisban felbontotta vele a szerződést, mely szerint az EMC low-end kategóriájú adattárolóit használja a Sony, a videó szerkesztésre készített számítástechnikai berendezéseiben.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés