Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SAS elnyerte a CRM Excellence díjat

Dotkom

A SAS elnyerte a CRM Excellence díjat

A SAS Institute bejelentette, hogy a Customer Inter@ction Solutions szaklap szerkesztősége neki ítélte a CRM Excellence díjat.

A díjért induló vállalatoknak meg kellett mutatniuk, hogy az általuk fejlesztett ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) szoftverek és programok hogyan könnyítik meg az ügyfelek életét és hogyan teszik kellemesebbé vállalati interakcióikat.

“Arra kértük a vállalatokat, hogy esettanulmányokon mutassák be, milyen közvetlenül mérhető eredményeket tapasztalt az ügyfél a termék vagy szolgáltatás bevezetésének eredményeként” – fejtette ki Erik Lounsbury, a CIS szerkesztőségének igazgatója.

“A SAS és a hasonló szervezetek célja az, hogy segítsék a vállalatokat ügyfeleik jobb és gyorsabb kiszolgálásában. A helyezések odaítélésénél azt néztük, milyen egyértelműen kimutatható előnyökhöz jutnak az ügyfelek. Az eredmények számos esetben azt mutatták, hogy sok vállalat még mindig nem érti a CRM lényegét. A SAS és a többi helyezett azonban arról számolt be, hogy ügyfeleik növelni tudták a tevékenységük pontosságát, bővítették web alapú kommunikációs csatornáikat és ügynökeiknek lényegi visszamenőleges ügyfél adatokat tudtak biztosítani.”

“A SAS azért kapta meg a díjat, mert CRM termékeivel kiváló eredményeket értek el ügyfelei, például az Eddie Bauer, a Staples és a Sprint” – jelentette ki Jim Davis, a SAS első elnökhelyettese és gyártási igazgatója. “Azért tudtak sikereket elérni, mert a SAS nem pusztán informatikai eszközöket kínál, hanem munkára fogható információkat.”

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés