Connect with us

technokrata

A SAS elnyerte a CRM Excellence díjat

Dotkom

A SAS elnyerte a CRM Excellence díjat

A SAS Institute bejelentette, hogy a Customer Inter@ction Solutions szaklap szerkesztősége neki ítélte a CRM Excellence díjat.

A díjért induló vállalatoknak meg kellett mutatniuk, hogy az általuk fejlesztett ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) szoftverek és programok hogyan könnyítik meg az ügyfelek életét és hogyan teszik kellemesebbé vállalati interakcióikat.

“Arra kértük a vállalatokat, hogy esettanulmányokon mutassák be, milyen közvetlenül mérhető eredményeket tapasztalt az ügyfél a termék vagy szolgáltatás bevezetésének eredményeként” – fejtette ki Erik Lounsbury, a CIS szerkesztőségének igazgatója.

“A SAS és a hasonló szervezetek célja az, hogy segítsék a vállalatokat ügyfeleik jobb és gyorsabb kiszolgálásában. A helyezések odaítélésénél azt néztük, milyen egyértelműen kimutatható előnyökhöz jutnak az ügyfelek. Az eredmények számos esetben azt mutatták, hogy sok vállalat még mindig nem érti a CRM lényegét. A SAS és a többi helyezett azonban arról számolt be, hogy ügyfeleik növelni tudták a tevékenységük pontosságát, bővítették web alapú kommunikációs csatornáikat és ügynökeiknek lényegi visszamenőleges ügyfél adatokat tudtak biztosítani.”

“A SAS azért kapta meg a díjat, mert CRM termékeivel kiváló eredményeket értek el ügyfelei, például az Eddie Bauer, a Staples és a Sprint” – jelentette ki Jim Davis, a SAS első elnökhelyettese és gyártási igazgatója. “Azért tudtak sikereket elérni, mert a SAS nem pusztán informatikai eszközöket kínál, hanem munkára fogható információkat.”

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd