Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyakorlati tanácsok szálláshelyek újranyitásához

bonomi

Digitalizáció

Gyakorlati tanácsok szálláshelyek újranyitásához

Gyakorlati tanácsok szálláshelyek újranyitásához

Ingyenesen elérhető a nagysikerű webinar sorozat

Május 13. és 21. között óriási érdeklődés mellett, több mint 500 résztvevővel került megrendezésre a restart webinar sorozat első három alkalma. A Bonomi csapata mindhárom webinar teljes anyagát ingyenesen elérhetővé tette, és júniustól havi rendszerességgel további eseményekkel jelentkeznek. 

A restart webinar sorozatot a Szállodaszövetség támogatásával életre hívó budapesti startup, a Bonomi célja az volt, hogy a kialakult válsághelyzetben elősegítse a szakmai párbeszédet és a járvány utáni újrakezdéshez hasznos gyakorlati ötletek, tapasztalatok megosztását.

A május 13-ai első alkalom a belföldi turizmusra építő szállodák munkatársainak szólt, amelyen Gyenes Ákos a RESnWEB-től és Győri Alex az Intren-től adott értékesítési, árazási és marketing tanácsokat a sikeres újranyitáshoz.

Május 19-én a járvány következtében megváltozó utazási szokásokról és a hotelekkel szemben támasztott új elvárásokról beszélt Flórián Kund Phd, a Metropolitan Egyetem docense, majd különböző profilú és méretű szállodák vezetői beszélgettek a náluk folyamatban lévő átalakításokról.

A harmadik, május 21-ei alkalom a nemzetközi turizmusra építő szállodák számára tanulságos, régiós kitekintéssel összekötött szállodai kerekasztal-beszélgetés volt. Az újranyitás nemzetközi tapasztalatairól Kühtreiber Ádám, az INFOR regionális account managere beszélt, a kerekasztalon többek között a Park Inn By Radisson és a Mellow Mood Hotels munkatársai osztották meg gondolataikat.

A webinar sorozat teljes rögzített anyaga és a letölthető előadások a https://medium.com/bonomi blogoldalon érhetőek el, júniustól pedig havi rendszerességgel szervez új webinarokat a Bonomi csapata.

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés