Connect with us

Hirdetés

technokrata

GEFCO VISIBILITY – új online szolgáltatással segíti a GEFCO ügyfeleit

visibility

Digitalizáció

GEFCO VISIBILITY – új online szolgáltatással segíti a GEFCO ügyfeleit

GEFCO VISIBILITY – új online szolgáltatással segíti a GEFCO ügyfeleit

Az ESKA már alkalmazza az új fejlesztést

A GEFCO az autóipari logisztika európai vezetője és a globális multimodális ellátási lánc szakértője, a GEFCO VISIBILITY webes szolgáltatás bevezetésével támogatja ügyfeleit a szállítmányozási folyamat hatékonyabbá tételében.

A Wise Tech Global által fejlesztett GEFCO VISIBILITY, biztonságos és személyre szabott web portál, ahol a felhasználók az összes szállítmányozáshoz kötődő folyamatot kezelhetik a foglalástól a számlázásig.

A WiseTech Global felhőalapú szoftvermegoldásokat fejleszt a logisztikai ipar szereplőinek. Kiemelkedő terméke a CargoWise One, amely a logisztikai társaságoknak kínál átfogó, teljes körű megoldást az integráció, az automatizálás és a kommunikációs folyamatok javítására az ellátási láncban.

A GEFCO VISIBILITY lényegében ezt a megoldást tette elérhetővé a GEFCO saját ügyfelei számára. A fejlesztés segítségével könnyebb az árufuvarozások kezelése és lehetségessé válik az ügyfelek rendszereihez történő kapcsolódás, egyszerűsítve, átláthatóbbá téve a folyamatokat és optimalizálva az együttműködést. A megoldásnak köszönhetően az ügyfelek csupán néhány kattintással kezelhetik a légi, tengeri, közúti vagy vasúti szállítmányaikat, és követhetik azok státuszát, mindezt üzleti igényeikhez igazítottan, testreszabott módon.

Az eszköz különböző modulokat kínál. Ezek közül kiemelkedik a „reporting modul”, melynek segítségével részletes jelentéseket lehet készíteni a szállítmányozási tevékenységről. Ugyanígy hangsúlyos a „pénzügyi modul”, amivel a legfrissebb pénzügyi adatokhoz férhetnek hozzá a GEFCO ügyfelei. A „kivételmenedzsment modul” segítségével pedig az ügyfelek automatikus értesítést állíthatnak be, ha eltérés történik a szokásos szállítási folyamathoz képest, vagy ha egy szakasz lezárult.

A GEFCO VISIBILITY képes kapcsolódni a GEFCO hanggal aktiválható szállításkövetési rendszeréhez, a TRACY-hez is, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hang-parancsok révén kulcsfontosságú szállítmány információkat kapjanak a Smart Speaker technológia segítségével.

Hans Stokman, a GEFCO Freight Forwarding IT és innovációs igazgatója a fejlesztés kapcsán elmondta:

„A szállítmányozási feladatok menedzselése a mai globális piacon rendkívül összetett, éppen ezért mi folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy ügyfeleink ezeket a folyamatokat a lehető legegyszerűbb módon kezelhessék. A GEFCO VISIBILITY egyablakos ügyintézési lehetőséget biztosít minden ügyfelünk szállítmányozási tevékenységéhez. A rendszer felhasználóbarát felületen keresztül teszi hozzáférhetővé az összes olyan fontos funkciót, amely szükséges a multimodális szállítmánykezeléshez. Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatási kínálatunkat az ügyfeleink visszajelzései alapján, hogy lépést tartsuk a gyorsan változó iparággal.”

Az új szoftvert már számos GEFCO ügyfél sikeresen alkalmazza, köztük a cég régi partnere, a könyv, játék és csomagoló megoldásokat gyártó ESKA vállalat is.

Roelof Cuperi, az ESKA globális szállítási igazgatója kiemelte:

„Globális gyártóként fontos, hogy a szállítmányok kezelése és nyomon követése az ellátási láncunkban a lehető legésszerűbb és leghatékonyabb módon történjen. A GEFCO VISIBILITY elengedhetetlen részévé vált szállítmány-kezelési folyamatunknak, hatékonyságot és átláthatóságot hozva minden üzletágunkba.”

A globális ellátási lánc követelményeivel összhangban a GEFCO az ESKA számára olyan megoldásokat biztosít, amelyek révén a vállalat még tovább javíthat szállítmányozási tevékenységének hatékonyságán, a GEFCO VISIBILITY átláthatóságából és könnyű használatából adódóan. Az ESKA volt az egyik első GEFCO ügyfél, aki bevezette a TRACY-t, ezzel olyan színvonalú ügyfélkiszolgálást alkalmazva, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű vevői elvárásoknak, és továbbra is kiválóan kezeljék a napi szállítmányokat.

A GEFCO VISIBILITY már 78 nyelven, 48 országban érhető el a GEFCO ügyfeleinek.

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés