Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha felhőről van szó, csakis a legjobbat érdemes választani

Digitalizáció

Ha felhőről van szó, csakis a legjobbat érdemes választani

Kép: Microsoft

Ha felhőről van szó, csakis a legjobbat érdemes választani

A Zyxel ma bejelentette, hogy a ZyWALL biztonsági tűzfala megkapta a népszerű felhő szolgáltató, a Microsoft Azure hitelesítését.

A kiemelt felhő platform szolgáltató által hitelesített hálózati biztonsági eszközök segítségével a KKV-k tovább javíthatják és bővíthetik hibrid felhő infrastruktúrájukat.

zyxel_azure

Kőkemény bírálati folyamat

Az Azure tanúsítvány megszerzéséhez komoly teszteken kell átmennie az eszközöknek. A ZyWALL amellett, hogy kitűnő bizonyítványt szerzett, az Azure csapat elismerését is kivívta.

Minden technikai akadályt rendben vett, és a ZyWALL ATP200 által létrehozott kapcsolat is napokig rendkívül stabil volt”

– mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

„A terméket emellett nagyon könnyen telepíthető a csatlakoztatás pillanatától kezdve. Teljesen új szintet jelent a piacon”

– tette hozzá.

A működés szempontjából kritikus szolgáltatások egyre nagyobb mértékben támaszkodnak az olyan felhő alapú platformokra, mint az Azure, így a vállalkozások VPN választása – az a portál, amelyen keresztül a felhasználók biztonságosan kapcsolódhatnak a felhőhöz – soha nem volt még ilyen fontos. A ZyWALL termékcsalád, ami USG, ATP és VPN szériákból áll, számos olyan termékopciót kínál, ami bármilyen hálózati igénynek megfelel. Minden eszközt úgy terveztek, hogy egy valódi „egy dobozos” megoldást jelentsen, így a vállalkozások gyorsan és költséghatékonyan optimalizálhatják felhő szolgáltatásaikat anélkül, hogy további hardver telepítések miatt kellene aggódniuk. Ami azonban a ZyWALL-t igazán megkülönbözteti a többi Azure tanúsítvánnyal rendelkező terméktől, az a BGP (Border Gateway Patrol) és VTI (Virtual Tunnel Interface) támogatása.

Áttörés a rugalmasságban és a méretezhetőségben

treso_tas

Mindkét funkció áttörést jelent a rugalmasság és a méretezhetőség tekintetében, ami kiemelt fontossággal bír a KKV-k esetében, ha előnyre kívánnak szert tenni versenytársaikkal szemben.

„Manapság a vállalkozásoknak ahhoz, hogy versenyképesek és hosszú távon is sikeresek maradhassanak, muszáj minél változatosabb megoldásokat alkalmazniuk”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. Hozzátette:

„Ez az egyik fő ok, hogy a Microsoft Azure-hoz hasonló rugalmas, felhő-alapú megoldások miért lettek ilyen népszerűek az elmúlt években. Mindig is hittünk abban, hogy a ZyWALL termékcsaládunk a lehető legjobb termékeket nyújtja a felhő erejének kiaknázására, így egy valódi megtiszteltetést jelent számunkra, hogy elnyertük az Azure bizalmát.”

A Microsoft Azure integrációja a BGP-n és VTI-n keresztül már elérhető a következő ZyWALL biztonsági tűzfal eszközök számára, amelyek ZLD v4.32 vagy ennél magasabb verziójú firmware-t futtatnak.

Az Azure telepítéséhez és beállításához a következő Zyxel közösségi fórumokon találhat további instrukciókat:

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés