Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eljött az idő: vége a sajtpapírra firkált árajánlatoknak

Digitalizáció

Eljött az idő: vége a sajtpapírra firkált árajánlatoknak

Kép: Aeon

Eljött az idő: vége a sajtpapírra firkált árajánlatoknak

Digitalizációs támogatást kapnak a szakemberek

Ki ne kapott volna már szóban, sms-ben vagy éppen ácsceruzával sebtében papírzacskóra firkantott árajánlatot építőipari szakembertől.

Bár egyre több mester használ számítógépet az árajánlat adáshoz, többségüknek ez teher. Ezt ismerte fel a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége és egy online árajánlatadó rendszert fejlesztett szakemberek számára.

Az online árajánlatadó rendszerrel gyorsan készíthető a mai követelményeknek megfelelő informatív és ízléses árajánlat. A rendszer mobiltelefonra optimalizálva készült, miután észrevették, hogy a szakemberek többsége a mobiltelefon révén kerül kapcsolatba az informatikával, egyáltalán nem használnak asztali gépet, laptopot.

A rendszerben a szakemberek létrehozhatják saját profiljukat, majd megadhatják az egyes munkafolyamatok – például alapozás, glettelés, fugázás – árait. Ezután a méretek, anyagok, mennyiségek beállításával néhány kattintással összeállítható az árajánlat. Az ajánlat PDF formátumban készül el, melyet a rendszer elküld a szakember e-mail címére, ami így kinyomtatható vagy továbbítható a megrendelőnek.

Az árajánlatadó rendszer amellett, hogy csökkenti az adminisztrációt, javítja a hatékonyságot és a szakemberek által nyújtott szolgáltatás színvonalát. A rendszer a Szakember Közösség tagjainak díjmentesen használható. Jelenleg a rendszer tesztelése folyik, a szakembereknek júliustól elérhető a szolgáltatás.

A Magyar Építőipari Szakemberek Közössége 2016-ban alakult a Mapei Kft. gesztorságával, hogy támogatást nyújtson a szakemberek számára. Tagjainak száma mára elérte az 1500 főt. Szolgáltatásai között szakmai és üzleti képzések, marketing támogatás, mobiltelefon tarifakedvezmény, kedvezményes felelősségbiztosítás, üzemanyagkedvezmény, munkaruha vásárlási kedvezmény, díjmentes jogi tanácsadás szerepel. A szolgáltatások köre folyamatosan bővül.

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés