Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan dönteni kell: Közeledik a továbbtanulással kapcsolatos legnagyobb hazai kiállítás

Digitális oktatás

Hamarosan dönteni kell: Közeledik a továbbtanulással kapcsolatos legnagyobb hazai kiállítás

Hamarosan dönteni kell: Közeledik a továbbtanulással kapcsolatos legnagyobb hazai kiállítás

Az idei Educatio már a tanulmányokat követő munkaéletre is összpontosít

A továbbtanulást tervezőknek 2019. február 15-ig kell dönteniük arról, mely egyetemekre szeretnének jelentkezni. Az Educatio felsőoktatási elhelyezkedést segítő rendezvényt idén január 10-12. között rendezik meg a Hungexpon, ahol a továbbtanuláshoz és -képzéshez kapcsolódó információkat az intézmények jelenlegi hallgatói és oktatói adják át.  A bő ötvenezres látogatottságú eseményen 20 000 négyzetméteren, 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye, valamint közel 200 kiállító várja a középiskolásokat, szüleiket és tanáraikat, ingyenesen.

educatio_diakok

A három nap elsősorban a fiatalok felsőoktatási kérdéseinek megválaszolására fókuszál: összekapcsolja a hazai és külföldi egyetemeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat és szakképző intézményeket a középiskolás diákokkal, oktatókkal és a szülőkkel. A már egyetemen tanuló hallgatók pedig mesterképzésekről juthatnak hiteles információkhoz.

„Az idei tematikában kiemelt figyelmet kapnak a duális képzések, illetve minden eddiginél több munkaadó ismerteti meg magát a diákokkal, hiszen ahogy az egyetemek is egyre inkább összpontosítanak a gyakorlati tudásra, úgy a cégek is felfedezték, hogy ma már jó előre kell gondoskodniuk az utánpótlásról”

nyilatkozta Maszlavér Gábor, a háromnapos rendezvény főszervezője.

Az Educatio sajátossága, hogy a továbbtanulás legfontosabb tudnivalóit a kitelepülő intézmények jelenlegi hallgatói és oktatói adják át, így tőlük közvetlen formában is lehetőség nyílik a tájékozódásra, legyen szó az egyes szakokról, képzésekről, egyetemi életről, kollégiumi elhelyezésről, vagy akár a tanulmányokat követő jövőképről. Az információk mellett tudományos és szórakoztató programok ugyanúgy várják az érdeklődőket, mint tájékoztató előadások a magyar felsőoktatás jövőjéről, szakmai újításokról és módszerekről, de diákhitel, diákmunka, nyelvtanulási és Erasmus lehetőségek témaköreiben is gazdagabban távozhat a látogató.

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés