Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kell ennél lazább? A Codecool programozóiskola elkészítette saját kézműves sörét

Digitális oktatás

Kell ennél lazább? A Codecool programozóiskola elkészítette saját kézműves sörét

Kell ennél lazább? A Codecool programozóiskola elkészítette saját kézműves sörét

Remélem, ha ezt elolvassák nekünk is küldenek egy hatos pakkot!

A programozók világa ihlette a Codecool kézműves sörét, melyet elsőként az Informatikai Vállalkozások Szövetségének szeptember 13-14-én tartandó Menta konferenciájának résztvevői kóstolhatnak.

cof

Az Indokolatlan Ügyféligény fantázianévre hallgató sörkülönlegesség típusát tekintve egy IPA.

„Narancsszínű amerikai Indian Pale Ale, telt malátás testtel, hátulról intenzíven, ugyanakkor mégsem tolakodó módon, déligyümölcsös komló aromákkal támadva az ízlelőbimbókat”

– jellemezte egy, az adatvédelmi törvényre hivatkozva neve elhallgatását kérő programozó. Az IPA-kra jellemzően szűretlen főzet receptje a Horizont Brewing alkotása, akik a palackozást is végzik.

A címkét tervező Bene „bys” István, a Delta7 ügynökség art directora pont olyan briefet kapott, mint amit a programozók szoktak: nem volt bő lére eresztve. A grafika középpontjában az elfoglalt és túlterhelt IT top manager áll, aki egyelőre még nem tud megbirkózni az Indokolatlan Ügyféligénnyel.

Ahogy azt az oktatott programnyelvek esetében teszi, a kézműves sörkínálatát is bővíteni tervezi a Codecool. A jövő alakulása miatt aggódó mérnökök ellazítására az IPA(R) 4.0 fantázianevű tétel lesz az ideális, míg a szabad verseny feltétlen hívei természetesen egy Porter alapú receptet kapnak.

„Tervezzük továbbá, hogy olyan szupertitkos receptúrát is főzetünk, amit a szakértők se értenek. Ezt GDPR? Kettőt kérek! néven dobjuk majd piacra.”

– avatta be az érdeklődőket terveikbe Bonyhádi Gábor, a Codecool programozóiskola marketing igazgatója.

„Általában a kiscsoportos projektekben mindenféle adalékanyagok nélkül is hamar megindul a spontán erjedés, ez az ötlet is ennek a kreatív szellemiségnek az eredménye. Egy 12 hónapos intenzív programban ráfér néha a lazítás a résztvevőkre. Ám, aki csak emiatt jelentkezne kurzusainkra, azt ki kell ábrándítsam: csak limitált példányszámban készülnek a söreink.”

– mondja Boda József, a Codecool ügyvezetője.

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés