Connect with us

technokrata

Diákoknak és tanároknak idén is ingyenes a Brain Bar Budapest

brainbarbudapest_image2

Digitális oktatás

Diákoknak és tanároknak idén is ingyenes a Brain Bar Budapest

Diákoknak és tanároknak idén is ingyenes a Brain Bar Budapest

Az ország leginspirálóbb eseményének választott Brain Bar Budapest kezdettől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fesztiválon való részvétel a jövő generációi számára is elérhető legyen

A diákok és tanárok idén is térítésmentesen hallgathatják meg a hazánkba érkező félszáz kiemelkedő személyiséget.

Elindult a regisztráció a diákok és tanárok számára, akik 2017-ben is ingyenesen vehetnek részt Európa legnagyobb jövőfesztiválján. A félszáz kiemelkedő, világszerte ismert személyiséget, köztük üzleti, tudományos és politikai vezetőket felvonultató fesztivál 2015-ös alapítása óta ingyenes a jövő generációi és annak oktatói számára.

A Brain Bar Budapest ráadásul idén új eseménnyel bővül: a fesztivál első napján megrendezésre kerülő Future Jobs keretében a jövő cégei és munkavállalói találhatnak egymásra. A Future Jobs konkrét iránymutatást ad a fiataloknak, hogy hol és miben érdemes képezniük magukat, támpontként szolgál a tanároknak, hogy milyen képességeket érdemes fejleszteniük az osztályteremben, a kiállító vállalatok pedig megismerhetik a legfiatalabb generációnak a jó munkahellyel szemben támasztott elvárásait. A Facebook esemény itt érhető el: https://www.facebook.com/events/780923098726446/

Érdekesség, hogy a Brain Bar Budapest – a hazai fesztiválok közül elsőként – teljes egészében megszünteti a VIP-listát. 2017-től a korábban e célra fenntartott jegyeket is diákok és pedagógusok kapják majd.

A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A Future Jobs a Brain Bar Budapest helyszínén, a fesztivál első napján kap helyet. A fesztiválra több mint hétezer embert várnak. A diákok és tanárok regisztrációs felülete elérhető a http://brainbarbudapest.hu/brain-bar-budapest-x-education.html oldalon.

További Digitális oktatás

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák