Connect with us

technokrata

MWC 2017: Rendhagyó tanórák a Mastercardtól

img_34

Digitális oktatás

MWC 2017: Rendhagyó tanórák a Mastercardtól

MWC 2017: Rendhagyó tanórák a Mastercardtól

Barcelonába érkezik a Mastercard Girls4tech programja

A barcelonai mobilkiállítás (Mobile World Congress, MWC) részeként idén először rendezik meg a fiatalok mobilfesztiválját (Youth Mobile Festival Barcelona, YoMo), amelyhez a Mastercard is csatlakozik díjnyertes Girls4Tech (G4T) programjával. A G4T a természettudományok, a technológia, a mérnöki ismeretek és a matematika terén ad át szaktudást fiatal lányoknak, így segítve őket abban, hogy a jövő vezetői lehessenek.

girls4tech_singapore

A Mastercard munkatársai az MWC Montjüic Fira helyszínén, a J standnál várják interaktív előadásokkal a 9-16 év közötti diákokat. A február 27. és március 2. között látogatható programok fő témája a kriptológia (kódolás) és a digitális konvergencia.

girls4tech

A Girls4Tech program 2014-ben indult útjára azzal a céllal, hogy fiatal lányoknak adjon át ismereteket a természettudományokhoz, a technológiához, a mérnöki tudományokhoz, valamint a matematikához kapcsolódóan, méghozzá innovatív módon. A YoMo eseményeire most ellátogató diákok az egyszerű, kényelmes és biztonságos fizetési módokról tudhatnak meg még többet.

„Az, hogy a Mastercard Girls4Tech programjával részt vesz a YoMo oktatási eseményén, jól mutatja a vállalat elköteleződését az oktatás, valamint a nemek közötti egyenlőség irányába. A Mastercardnál arra törekszünk, hogy megmutassuk, milyen sokféle tehetség és érdeklődés vezethet egy fiatalt arra az útra, hogy a technológiai szektorban keressen karrierlehetőséget.”

– mondta Rose Beaumont, a Mastercard kommunikációért felelős európai vezetője.

A YoMo helyszínén kívül a Mastercard munkatársai az MWC 5D61 standnál (Fira Gran épület) is megtalálhatók lesznek február 27. és március 2. között.

mastercard_logo-275x133

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek

További Digitális oktatás

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd