Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vállalkozni szeretnél? Itt sokat tanulhatsz!

Digitális oktatás

Vállalkozni szeretnél? Itt sokat tanulhatsz!

Vállalkozni szeretnél? Itt sokat tanulhatsz!

Ma indul a Fiatal Vállalkozók Hete.

Ma, 9. alkalommal nyitja meg kapuit a Fiatal Vállalkozók Hete. Célja, hogy segítsen a jelen és a jövő fiatal vállalkozóinak az ötletelésben, az elindulásban, a boldogulásban és a kudarcok minimalizálásában. Ehhez a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) idén is olyan előadókat sorakoztat fel, akik motiválnak, és irányt mutatnak az érdeklődő fiataloknak.

Az előadássorozat színvonalát és népszerűségét jelzi, hogy tavaly számos nagyvárosban, több, mint 120 előadó segítségével, országszerte több mint 750 000 18-40 év közötti fiatal vállalkozót és vállalkozásban gondolkodó fiatalt értek el.

Az MKB digitális gazdaság napján, hétfőn olyan előadók sikersztorijaival és tanácsaival találkozhatnak a rendezvényre látogatók az Iparművészeti Múzeumban, mint az MKB Bank vagy a Mercedes képviselői. Kedden, az üzlet és karrier napján Demján Sándortól Kósa Erikán át, megannyi sikeres emberrel és sikertörténettel ismerkedhetnek meg a fiatalok.

youngbusiness

Szerdán, a gasztrovállalkozások napján igazi nagyágyúk osztják meg majd tapasztalataikat, a manapság legdivatosabb vállalkozási terület kapcsán. Az előadók között Stahl Judit, Rubint Réka és Szabó Győző neve is szerepel a listán. Csütörtökön, a Kárpát Medencei Fiatal Vállalkozók napja várja majd az érdeklődőket, a Magyar Nemzeti Kereskedőház és meghívottjaik előadásaival.

A rendezvény pénteken ünnepélyes díjátadóval zárul, amelynek keretében átadják az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

A budapesti helyszínek mellett, az eseményre vidéki nagyvárosokban is van lehetőség kilátogatni, hiszen a Fiatal Vállalkozók Hete az alábbi városokban is várja az érdeklődő fiatalokat: Győr, Pécs, Zalaegerszeg, Székesfehérvár és Eger. A belépés a hét minden napján ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az online regisztrációs lap a fivosz.hu oldalon található.

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés