Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre megérkezett a kisvállalkozásokra szabott új tűzfal

zyxel

Adatvédelem

Végre megérkezett a kisvállalkozásokra szabott új tűzfal

Végre megérkezett a kisvállalkozásokra szabott új tűzfal

Az USG FLEX sorozat jobb teljesítményt, több funkciót és rugalmas licensz opciókat nyújt a céges adatok biztonságban tartásához

A tajvani Zyxel bemutatta új, a kisvállalkozásokra szabott és távoli munkavégzés kihívásaira is választ adó tűzfal eszköztárát.

Az USG FLEX sorozattal a járványhelyzet csillapodása után is biztosított a mobilis munkavégzés, és a folyamatos biztonságos kapcsolódás.

Mesterséges intelligenciával a kártevők kiszűrésére

A Zyxel új USG FLEX 100/200/500 tűzfala olyan továbbfejlesztett hardver és szoftver teljesítménnyel rendelkezik, amely a tűzfal teljesítményének köszönhetően a vállalkozások biztonságát 125 százalékkal, az UTM (Egységesített Fenyegetés Menedzsment) szolgáltatás teljesítményét pedig további 500 százalékkal növeli. Támogatja a Zyxel több forráson alapuló, több milliárd kártevő mintát tartalmazó, folyamatosan bővülő adatbázisát, a Cloud Query szolgáltatást. Ez a mesterséges intelligencián alapuló algoritmus minden egyes fenyegetést kategorizál és megállapítja a súlyosság szintjét, így a vállalkozások képesek lesznek beazonosítani a legaktívabb fenyegetéseket, és megtehetik a megfelelő intézkedéseket.

A pandémia alatt felerősödött igényekhez igazítva

Az USG FLEX segítségével könnyen maximalizálhatjuk a távolról dolgozók termelékenységét azáltal, hogy rugalmas, biztonságos VPN kapcsolódást nyújtunk a céges hálózathoz IPsec, SSL, és L2TP over IPsec VPN-eken keresztül. A zéró-konfiguráció jelentősen lecsökkenti az IT csapat terhelését, és lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy hamar belerázódhassanak az otthoni munkavégzésbe. A beépített vezeték nélküli hozzáférési pont vezérlővel a WiFi hálózatot anélkül kezelhetjük, hogy további vezérlőt kellene ehhez vásárolnunk.

Rugalmas licensz lehetőségekkel támogatjuk a kisvállalkozásokat a nehéz időkben is

Azok az ügyfelek, akik szeretnék USG FLEX-re váltani meglévő USG hardverüket, egyszerűen átvihetik meglévő USG licenszüket az új USG FLEX hardverre anélkül, hogy teljesen újat kellene vásárolniuk. Az olyan biztonsági funkciókat is magába foglaló licensz, mint a web szűrés, kártvevő ellenes szolgáltatás, vagy a Zyxel SecuReporter Premium elemzés és riportolás külön vásárolható meg, vagy csomagban, teljes körű UTM biztonsági megoldásként. Emellett testreszabott vendéglátási licensz csomag is elérhető.

„Ahogy a vírushelyzet továbbra is komoly hatást gyakorol a cégekre szerte a világon, még fontosabbá válik a vállalkozásoknak az az igénye, hogy megvédjék a hálózatukat, és biztonságos távoli hozzáférést nyújtsanak a hálózatukhoz a zavartalan működés érdekében”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette:

Az USG FLEX sorozatot úgy terveztük, hogy olyan szintű biztonságot, rugalmasságot és könnyű használhatóságot nyújtson, amivel idális megoldás jelenthet a KKV-k számára ebben a megváltozott világban”.

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés