Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Micro Focus most HPE funkcióval erősít rá biztonsági megoldásaira

Adatvédelem

A Micro Focus most HPE funkcióval erősít rá biztonsági megoldásaira

A Micro Focus most HPE funkcióval erősít rá biztonsági megoldásaira

A Sentinel SIEM (Security Information and Event Management – biztonsági információ- és eseménykezelő) megoldás mostantól egy olyan funkciót is magában foglal, amely a HPE szoftverrészlegének felvásárlásával került a Micro Focus birtokába. Ennek köszönhetően az ügyfelek egyszerűbben csatlakoztathatnak különböző esemény- és naplóforrásokat az eszközhöz.

A HPE szoftverrészlegének közelmúltbeli átvételével még szélesebbé vált a Micro Focus portfóliója. A kínálatban így több új biztonsági termék is szerepel, ami indokolttá tette egy  vállalatbiztonsági kompetenciaközpont megnyitását Budapesten.

illusztracio_sentinel-8-2

Ezenkívül a felvásárlással megszerzett friss know how a már meglévő és Magyarországon is széles körben használt szoftverekbe is beépül, ezáltal pedig még több hasznos funkciót kínálnak a programok. Jó példa erre az ArcSight Smart Connector és a Sentinel integrációja. A Micro Focus a jövőben folyamatosan továbbfejleszti és új funkciókkal bővíti mind a kínálatban már korábban is megtalálható Sentinel szoftvert, mind a HPE-től újonnan átvett ArcSight eszközöket.

A Sentinel folyamatos, 24 órás megfigyelést és védelmet tesz lehetővé a teljes infrastruktúrában. A megoldás automatikusan összegyűjti és korrelálja a naplófájlokat, illetve az eseményeket, így azonosítva a gyanús tevékenységet, és szükség esetén azonnali válaszlépésekkel hárítja el az azokat. A legújabb kiadással integrált ArcSight Connector azzal segíti ezt a folyamatot, hogy bármilyen eszközön képes automatizálni a naplók összegyűjtését és kezelését, ennek köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben csatlakoztathatnak napló- és eseményforrásokat a rendszerhez. A Sentinel legújabb verziója ezenfelül gépi tanulást is alkalmaz az értesítések és incidensek kivizsgálása során, és még átláthatóbbá teszi az események és a riasztások kezelését.

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés