Connect with us

Már a Microsoft 365 rendszereken is biztonságos a felhőalapú levelezés

clouds-cloudporn-weather-lookup-158163

Adatvédelem

Már a Microsoft 365 rendszereken is biztonságos a felhőalapú levelezés

Már a Microsoft 365 rendszereken is biztonságos a felhőalapú levelezés

A kis- és középvállalkozások egyelőre még mindig bizalmatlanok a felhőalapú szolgáltatásokkal, pedig a legtöbb cég számára az e-mail szolgáltatás az első belépő a felhő megoldások világába.

A kis- és középvállalkozások egyelőre még mindig bizalmatlanok a felhőalapú szolgáltatásokkal, pedig a legtöbb cég számára az e-mail szolgáltatás az első belépő a felhő megoldások világába. A Kaspersky Lab legújabb Biztonság-mint-Szolgáltatás kínálata olyan újgenerációs észlelő technológiákkal rendelkezik, mint például a gépi tanulás módszere vagy, a valós idejű felhőalapú kibercsapda-értesítés, melyek biztosítják a teljeskörű védelmet a felhőalapú e-mail szolgáltatások számára, többek között a Microsoft Office 365 termékcsalád részére.

kas_01

Az email még mindig érdekes a kiberbűnözőknek

Az e-mailek küldése és fogadása az üzleti életben a mindennapi rutin része, így nem is meglepő, hogy a kiberbűnözők elkötelezetten újabb és újabb módszereket keresnek, amivel kártékony célokra használhatják azokat. A Kaspersky Lab legfrissebb negyedéves jelentése szerint folyamatos növekedés tapasztalható az adathalász és spam levelek használatának számában. A KKV-k számára ez azt jelenti, hogy az IT részlegeknek több időt kell eltölteniük az irreleváns levelek törlésével, a véletlenül törölt fontos levelek visszaállításával, miközben nem tudják a kritikus informatikai feladataikat ellátni.

Ráadásul az irreleváns e-mailek nemcsak csökkentik az IT szakemberek és a munkavállalók hatékonyságát, hanem valós veszélyt jelenthetnek a cégek számára, akár adathalászatra használják, akár a kártékony programok terjesztéséhez. Az elmúlt év célzott támadásainak 28%-ánál a fő kiváltó tényező az adathalász levelek és/vagy a pszichológiai manipuláció által szerzett információk voltak.

kas_02

Alapvető védelem mindenhol

A Kaspersky Lab olyan megoldást kínál a kkv-k számára az informatikai biztonsági feladatok ellátásban, valamint a levelezéseik védelmében, amely biztosítja a védelmet a levelezőszervereknek, a különböző hálózatok közötti átjáróknak (gateway) egyaránt. Idén a Kaspersky Lab bővíti kis- és középvállalati portfólióját a Kaspersky Security for Microsoft Office 365 termékével, amelyet kifejezetten a Microsoft felhőalapú szolgáltatásainak védelmére fejlesztettek.

A Microsoft beépített védelmével együttműködve, a kombinált biztonsági megoldás fokozott védelmet nyújt a Microsoft Office 365-öt használók számára a zsarolóvírusok, a kártékony programokat tartalmazó csatolmányok, a spam- és adathalász levelek és a kiberfenyegetések ellen. Az újgenerációs biztonsági technológiák tartalmaznak egy hálózat-alapú és anti-adathalász motort, a gépi-tanulás alapú észlelést, a sandbox-technológiát, a csatolmány szűrést és a Kaspersky Lab globális kiberfenyegetés adathálózatát, amelyet a fejlesztők a Kaspersky Lab HuMachine© technológiával ötvöztek.

 

Natív integráció a felhőben és könnyű kezelhetőség

Ahogy a Microsoft Office 365, a Kaspersky Lab terméke is a felhőben található, amely kényelmes és rugalmas felhőalapú menedzsmentet biztosít a levelezéseknek és a biztonság érdekében. A Kaspersky Security for Microsoft Office 365 a kkv-k számára számos olyan előnnyel jár, mint például a könnyű konfiguráció; a natív integráció; a műszerfal, amely mutatja a fenyegetések és észlelések statisztikáit, valamint a biztonsági mentést és a törölt e-mailek visszaállítását.

A Kaspersky Endpoint Security Cloud mellett az új terméket egyetlen felhőalapú adminisztrációs felülettel lehet irányítani. Az informatikai csapatok számára lehetővé teszi, hogy könnyen kezeljék több különböző szervezet védelmét. A rendszergazdák több fiókot is használhatnak, amely így nagyobb rugalmasságot és egyszerű használatot jelent számukra.

„A naponta kiküldött több millió e-mailből elegendő csupán egy, amely rosszindulatú programot tartalmaz vagy adatot halász, ami óriási károkat okozhat vagy akár tönkre is tehet egy vállalkozást. Az új termékünk bevezetésével az a célunk, hogy védelmet biztosíthassunk a felhőalapú levelezések számára is.”

– magyarázta Vladimir Zapolyansky, a Kaspersky Lab KKV részlegének vezetője.

További Adatvédelem

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom