Connect with us

technokrata

Új innovatív megoldásokat kínál nekünk a Rockwell Automation

rockwell

Adatvédelem

Új innovatív megoldásokat kínál nekünk a Rockwell Automation

A szoftverek és szolgáltatások immár a prediktív karbantartást részesítik előnyben

A Rockwell Automation professzionális szolgáltatásokat, erőteljes öntanulási algoritmusokat és prediktív analitikai szoftvert kombinálva fejlesztette ki az újonnan kínált  prediktív (megelőző) és preskriptív (előíró) karbantartást.

 

Ezekkel az új képességekkel az iparban dolgozó gépkezelők előre láthatják a karbantartási igényeket, a szükséges javításokat pedig már az előtt elvégezhetik, hogy a probléma ténylegesen fellépne. A gyártók így elkerülhetik a költséges leállásokat és növelhetik a termelékenységet.

A prediktív karbantartás a legújabb fejlesztés a Rockwell Automation kiterjedt informatikai megoldásokat tartalmazó portfoliójában, amely az üzemekben előforduló problémák megoldásában segíti a gyártókat. A megoldások az üzleti és a gyártási folyamatokra is kiterjedhetnek a Rockwell Automation rendszerének megvalósításával, a felhő alapú monitoring és a helyszíni válaszszolgáltatások kihasználásával.
Az előre nem tervezett leállás az ügyfeleink bevételeit fenyegető legfőbb veszélyforrások egyike
– mondja Mike Pantaleano, a Rockwell Automation Analytics and Cloud részlegének globális ügyvezetője.
A prediktív és preskriptív analitikai képességekkel ellátott gépek a továbbfejlesztett karbantartási folyamat révén segíthetik a gyártókat e kritikus kockázati elem kivédésében. Ezek a gépek maguk hívják segítségül a karbantartó részleget – de csak akkor, amikor a karbantartásra szükség van. Így ügyfeleink segítséget kapnak a berendezések üzemidejének növeléséhez, miközben karbantartási költségeik is csökkennek.
A Rockwell Automation által kínált, megelőző karbantartási megoldások tájékoztatják a mérnököket arról, hogy az adott gép állapota hogyan és mitől romlik, majd előírják a legjobb korrekciós lépéseket. Így időben elvégezhetik az adott helyzetben szükséges karbantartásokat, az idejüket pedig nem kell sem a meghibásodások javítására, sem a szükségtelen karbantartásokra áldozniuk. A szoftver integrálható a Rockwell Automation FactoryTalk Historian nevű szoftverébe, valamint ipari eszközgazdálkodási rendszerbe is.
A prediktív karbantartási szoftver a karbantartási előzmények naplójából megtanulja azokat a sémákat, amelyek a leállásokat megelőzhetik, majd betanítja az ágenseket e sémák jövőbeli azonosítására. Új adatok generálásakor az öntanuló ágensek az élő szenzoradatokat állandóan figyelik, és keresik bennük az azonosított sémákat. Emellett azokat az atipikus sémákat is képesek felismerni, amelyek esetleg még ismeretlen meghibásodási folyamatokat jelezhetnek.
Az előíró figyelmeztetések egyaránt megjelenhetnek e-mail és szöveges üzenetek formájában, webes alkalmazáson keresztül, vagy számítógépes karbantartás-menedzsment rendszerekbe történő integrálással. A prediktív karbantartási szoftver egy beépített munkarend-nyilvántartást is tartalmaz, amellyel a gépkezelők a figyelmeztetéseket – létező rendszer hiányában is – kezelni tudják.
A Rockwell Automation integrációs szolgáltatásokat kínál a prediktív karbantartási szoftver helyszíni, felhő alapú vagy hibrid üzemű telepítéséhez. A távfelügyeleti szolgáltatásokkal nyomon követhető a megoldás, előírhatók a kritikus megelőző karbantartási feladatok, új meghibásodási folyamatok azonosítása esetén módosíthatók a prediktív algoritmusok, valamint helyszíni válaszok is adhatók a karbantartási feladatok elvégzéséhez. Az ipari vállalatok ezért a prediktív karbantartás előnyeit anélkül élvezhetik, hogy a munkatársakat betanítanák a technológia támogatására.

További Adatvédelem

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő