Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu a PRIMEFLEX for OpenStack

Adatvédelem

Fujitsu a PRIMEFLEX for OpenStack

Fujitsu a PRIMEFLEX for OpenStack

Biztonságosan a felhőbe

A Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszerek családjának ma bemutatott, új tagja segít a vállalatoknak előkészíteni a nyílt forráskódú felhőalapú technológia bevezetését. A megbízható, nagyvállalati kategóriájú teljesítményt nyújtó megoldás a SUSE OpenStack Cloud felügyeleti platform költségelőnyeit is biztosítja. A FUJITSU PRIMEFLEX for OpenStack integrált rendszer új SUSE-változata zökkenőmentes megoldást kínál a felhasználó cégeknek ahhoz, hogy helyben telepített rendszereiket áthelyezzék a felhőbe.

A megoldás a Fujitsu és a SUSE tavaly novemberben bejelentett stratégiai szövetségének első gyümölcse. A partnerkapcsolat a felhőmegoldások, a kritikus támogatás és a konténertechnológiák fejlesztését állítja a középpontba. A Fujitsu és a SUSE által fejlesztett, új PRIMEFLEX for OpenStack segítségével a vállalatok gyorsabban kiterjeszthetik környezetüket a felhőre – kiaknázva a felhőalapú számítástechnika rugalmasságát és költségtakarékosságát. A Fujitsu és a SUSE egyben zökkenőmentessé is teszik az OpenStack felhő bevezetését, mivel a PRIMEFLEX rendszer teljesen megszünteti a felhőkörnyezet üzembeállításával kapcsolatos komplexitást és bizonytalanságot. A stresszmentes indulást közös referenciaarchitektúra támogatja. Így a felhasználó cég biztos lehet benne, hogy a rendszer telepítés után azonnal gördülékenyen fog működni.

 

A PRIMEFLEX for OpenStack olyan ügyfeleknek készült, akik a felhőkörnyezetre való átállás első lépéseként szeretnék gyorsan, biztonságosan és egyszerűen megvizsgálni és bevezetni a privát OpenStack platformot. A SUSE-kiadás a kulcsrakész rendszereket és referenciaarchitektúrákat egyaránt tartalmazó, rendkívül sikeres PRIMEFLEX integrált rendszercsalád legújabb tagja.

 

„Az OpenStack – a feladat jellegétől függetlenül – de facto szabványnak számít a felhőinfrastruktúrák világában, és jelentős költségmegtakarítást biztosít a szállítóspecifikus rendszerekhez képest. Eddig azonban az OpenStack-környezet bevezetése jelentős szakértelmet és önállóságot igényelt, ezért nagy hibakockázattal járt, sokáig tartott és drága is volt. A helyben telepített OpenStack felhőinfrastruktúra kialakítását támogató, előkonfigurált és előtesztelt integrált rendszerrel mi most mindkét terület legjavát nyújtjuk ügyfeleinknek. Validált referenciaarchitektúráinknak köszönhetően nem kell aggódniuk az OpenStack interoperabilitása miatt. A PRIMEFLEX-dizájnnak köszönhetően pedig kicsiben indulhatnak és igény szerint, biztonságos és kipróbált növekedési terv mentén skálázhatják rendszereiket – és egyben a nyilvános és privátfelhő-szolgáltatások bevezetésére is felkészülhetnek”

– nyilatkozta Jörg Hartmann, a Fujitsu EMEIA-régió alelnöke és a termékkategóriáért felelős vezetője.

 

Gyorsítósáv az OpenStack bevezetéséhez

Az OpenStack a leggyorsabban terjedő nyílt forráskódú felhőfelügyeleti platformok egyike. Egyre népszerűbb a vállalatok körében, mivel költséghatékony, nyílt forráskódú, rugalmas és skálázható. Kifejezetten következő generációs felhőalkalmazásokhoz készült, így előszeretettel használják a jövőbeni felhőberuházások kiindulási alapjaként. A PRIMEFLEX for OpenStack mellett döntő ügyfelek könnyen ki tudják választani azt az előtesztelt rendszerkonfigurációt, amely megfelel a helyben telepített privátfelhő-infrastruktúrával szemben támasztott igényeiknek, és elég rugalmas ahhoz, hogy biztosítsa a konkrét igényeket kiszolgáló finombeállításokat, pl. a hardver- és szoftverátállás (failover), valamint a szoftveresen definiált hálózati és tárolókörnyezeti működés terén.

 

A vadonatúj SUSE OpenStack Cloud 7 platformra épülő legújabb PRIMEFLEX rendszer nagy teljesítményű Fujitsu hardverekből, PRIMERGY szerverekből és ETERNUS tárolókból áll. Ezen túlmenően az ügyfelek professzionális szolgáltatások átfogó kínálatát vehetik igénybe: pl. helyszíni rendszerbevezetést és többféle, hozzáadott értéket képviselő kiegészítő szolgáltatást. A Fujitsu minden támogatási igényt egy forrásból elégít ki, legyen szó hálózati, hardver- vagy szoftverproblémáról. Összességében véve a PRIMEFLEX for OpenStack megbízható és kockázatmentes választás a rendkívül reagálókész és nyitott, költséghatékony felhőkörnyezet bevezetéséhez.

 

„A PRIMEFLEX for OpenStack új kiadása egyszerre biztosítja a nagyvállalati rendszerek megbízhatóságát és a SUSE OpenStack felhő kulcsrakész agilitását és nyitottságát. A közös megoldással az ügyfelek gyorsan fejlődő, rugalmas és biztonságos felhőtechnológiával egészíthetik ki helyben telepített rendszereiket. Így üzleti szükségleteik bővülésével jövőbiztos, testre szabott, ‘as a service’ szemlélettel működő infrastruktúrát vehetnek igénybe”

– tette hozzá Dr. Gerald Pfeifer, a SUSE termékekért és technológiai programokért felelős alelnöke.

 

Ár és piaci bevezetés

A PRIMEFLEX for OpenStack megoldás új SUSE-kiadása már jelenleg is megvásárolható közvetlenül a Fujitsutól. Ára konfigurációtól, országtól és az igénybe vett támogatási opciótól függően változik.

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés