Connect with us

technokrata

A Kaspersky Lab nyert az AV-TEST idei díján is

maxresdefault

Adatvédelem

A Kaspersky Lab nyert az AV-TEST idei díján is

A Kaspersky Lab termékei mindezidáig összesen 100 díjat nyertek el

A Kaspersky Lab az élvonalba került a végpontvédelmi megoldásokkal és a KKV szektor számára fejlesztett termékeivel a független biztonságtechnikai intézet, az AV-TEST éves vizsgálatán, amely az adott év legjobb informatikai termékeit listázza. A tanúsítványok kiemelik a Kaspersky Lab egyedülálló hozzáállását a kiberbiztonsági fenyegetésekhez, amelyben keveredik az emberi- és a gépi erőforrás innovatív használata a kártékony programok automatizált észlelésének érdekében.

Az alábbi AV-TEST elismeréseket nyerte el a kibertanácsadó cég 2016-ban: a „Kaspersky Endpoint Security for Business” csomag a „Legjobb Védelem” és„ Legjobb Használhatóság” kategóriákban, míg a „Kaspersky Small Office Security” csomag a  „Legjobb Védelem”, „Legjobb Használhatóság” valamint a „Legjobb Teljesítmény” kategóriákban bizonyult a legjobbnak.  Ezen kívül a „Kaspersky Virus Removal” program a „Legjobb Javítás” díját hozhatta el.

Az összehasonlító vizsgálatok négy fő kategóriában értékelik minden évben a termékeket:

  •       védelem
  •       teljesítmény
  •       használhatóság és
  •        javítás.

A komplex vizsgálati eljárások célja, hogy számos szempont szerint teszteljék a védelmi rendszereket a legkülönfélébb módokon, beleértve az olyan szimulációs támadásokat is, mint pl. nulladik napi rosszindulatú támadás és az elemzett biztonsági szoftver használatának hatását a teljes rendszerre.

“A Kaspersky Lab vezető pozíciója a szakértői tudás és a hatékony gépi-tanulás algoritmusok kombinációjának köszönhető.” – mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab „Anti-Malware” Kutatórészlegének igazgatója. „Az olyan független laboratóriumok, mint az AV-TEST a Kaspersky Lab termékeit következetesen a legjobb a kategóriákba rangsorolja emiatt. A fenyegetések mély ismerete segít az olyan gépi-tanulás algoritmusok fejlesztésében, amelyek eredményesen tudnak fellépni a még ismeretlen támadások ellen.”

Összesítve a tavalyi díjesővel a Kaspersky Lab termékei mindezidáig összesen 100 díjat nyertek el és ennek elismeréseként a cég elsőként kapott különdíjat az AV-TEST Intézettől.

Bővebb információ az AV-TEST Award-ról az alábbi linken olvashat:

https://www.av-test.org/en/award/2016/

kaspersky_lab_internet_security_2011_732540_g2

További Adatvédelem

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő