Connect with us

A Kaspersky Lab nyert az AV-TEST idei díján is

maxresdefault

Adatvédelem

A Kaspersky Lab nyert az AV-TEST idei díján is

A Kaspersky Lab termékei mindezidáig összesen 100 díjat nyertek el

A Kaspersky Lab az élvonalba került a végpontvédelmi megoldásokkal és a KKV szektor számára fejlesztett termékeivel a független biztonságtechnikai intézet, az AV-TEST éves vizsgálatán, amely az adott év legjobb informatikai termékeit listázza. A tanúsítványok kiemelik a Kaspersky Lab egyedülálló hozzáállását a kiberbiztonsági fenyegetésekhez, amelyben keveredik az emberi- és a gépi erőforrás innovatív használata a kártékony programok automatizált észlelésének érdekében.

Az alábbi AV-TEST elismeréseket nyerte el a kibertanácsadó cég 2016-ban: a „Kaspersky Endpoint Security for Business” csomag a „Legjobb Védelem” és„ Legjobb Használhatóság” kategóriákban, míg a „Kaspersky Small Office Security” csomag a  „Legjobb Védelem”, „Legjobb Használhatóság” valamint a „Legjobb Teljesítmény” kategóriákban bizonyult a legjobbnak.  Ezen kívül a „Kaspersky Virus Removal” program a „Legjobb Javítás” díját hozhatta el.

Az összehasonlító vizsgálatok négy fő kategóriában értékelik minden évben a termékeket:

  •       védelem
  •       teljesítmény
  •       használhatóság és
  •        javítás.

A komplex vizsgálati eljárások célja, hogy számos szempont szerint teszteljék a védelmi rendszereket a legkülönfélébb módokon, beleértve az olyan szimulációs támadásokat is, mint pl. nulladik napi rosszindulatú támadás és az elemzett biztonsági szoftver használatának hatását a teljes rendszerre.

“A Kaspersky Lab vezető pozíciója a szakértői tudás és a hatékony gépi-tanulás algoritmusok kombinációjának köszönhető.” – mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab „Anti-Malware” Kutatórészlegének igazgatója. „Az olyan független laboratóriumok, mint az AV-TEST a Kaspersky Lab termékeit következetesen a legjobb a kategóriákba rangsorolja emiatt. A fenyegetések mély ismerete segít az olyan gépi-tanulás algoritmusok fejlesztésében, amelyek eredményesen tudnak fellépni a még ismeretlen támadások ellen.”

Összesítve a tavalyi díjesővel a Kaspersky Lab termékei mindezidáig összesen 100 díjat nyertek el és ennek elismeréseként a cég elsőként kapott különdíjat az AV-TEST Intézettől.

Bővebb információ az AV-TEST Award-ról az alábbi linken olvashat:

https://www.av-test.org/en/award/2016/

kaspersky_lab_internet_security_2011_732540_g2

További Adatvédelem

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom