Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több millióan használhatják mostantól az érintésmentes hűségkártya-technológiát

hűségkártya

E-gazdaság

Több millióan használhatják mostantól az érintésmentes hűségkártya-technológiát

Több millióan használhatják mostantól az érintésmentes hűségkártya-technológiát

Ma már a fizetések jelentős része zajlik érintésmentes módon, és egyre többen használnak valamilyen eszközt a plasztikkártyák helyett a pénztáraknál.

Mostantól az InterTicket, a SuperShop és a SIA közös megoldása ugyanezt valósítja meg, így a SuperShop kártya is érintésmentes módon lesz használható. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a SuperShop több millió ügyfelének kizárólag a mobiltelefonjára lesz szüksége a közel 800 elfogadóhelyen a pontok gyűjtéséhez és felhasználásához.

“Az InterTicket a jegyértékesítésben megszerzett tapasztalatait, moduláris platformját és fejlesztői tapasztalatát egyre több területen hasznosítja. A SuperShop virtuális hűségkártya már egy régi álom, amely most először a Jegy.hu mobil alkalmazásában vált elérhetővé, de hamarosan újabb – az InterTicket által fejlesztett – alkalmazásokban is elérhetővé válik”

– mondta el Országh Örs az InterTicket innovációs igazgatója.

A Google Play áruházból letölthető Jegy.hu alkalmazásban a mai naptól elérhető a SuperShop kártya igénylése, letöltése és érintésmentes használata az NFC-t is támogató Android készülékeken. A kártya teljes igénylési folyamata néhány percet vesz igénybe, mind a meglévő SuperShop kártyabirtokosok, mind pedig új felhasználók igényelni tudják.

“A SuperShop Magyarország legismertebb és legkedveltebb többvállalatos hűségprogramja! Köszönhetjük ezt annak, hogy a hozzáadott értéket nyújtó, releváns Partneri ajánlatok mellett, folyamatos innovációkkal fejlesztjük programunkat. A hűségkártya használatának lehetősége a mobil eszközök segítségével – a legmagasabb szintű biztonság mellett, a plasztik SuperShop kártyákon lévő chippel egyenértékű módon – egy olyan jelentős lépés, mint amilyen a fizetések területén tíz évvel ezelőtt az érintésmentes bankkártyák megjelenése volt. Jól látható, hogy a vásárlói-fizetési szokásokat nagyban megváltoztatta ez a kényelmi funkció és hisszük, hogy ugyanezt tudjuk megvalósítani a SuperShop kártya esetében is”

– tette hozzá Hovanyecz Norbert, a SuperShop ügyvezető igazgatója.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés