Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eljött hát a papírkor vége!

trustchain

E-gazdaság

Eljött hát a papírkor vége!

Eljött hát a papírkor vége!

Az alapoktól digitalizálódik a szerződéskötés és a bankolás

A TrustChain és Peak Financial Services a jogi és pénzügyek digitalizációjával segíti a magyar KKV-kat az innováció útjára lépni.

Ezáltal egyszerűsíti és felgyorsítja a munkafolyamataikat, biztonságossá és átláthatóvá teszi az elszámolásukat, csökkenti a papírmunkával járó felesleges terheiket.

A TrustChain egy biztonságos digitális szerződéskötési platform olyan cégek számára, amelyek egy helyen szeretnék kezelni a beszállítóikat és a céges ügyfeleiket, egyszerűsítenék és felgyorsítanák a szerződéskötéseiket, valamint nyitottak az új digitális, pénzügyi megoldásokra.

Nemcsak időigényes, de buktatókkal is teli a számlák alapján történő elszámolás a munkatársakkal. Miért ne lehetne ez is egyszerű és gyors digitális folyamat? A digitalizált szerződések révén egyúttal felszámolhatók a céges házipénztárakban időnként eluralkodó káosz is! Mindez most egyszerűen kipróbálható a TrustChain oldalán egy céges prepaid bankkártyaszerződés megkötésével.

A Peak CashCard Business terméke a Mastercard üzleti prepaid kártya, amely kézenfekvő megoldást nyújt a digitális szerződéskötések pénzügyi vonatkozásaira is. A szolgáltatást kifejezetten a KKV- és a nagyvállalati szektor igényeire szabták. Használatával a cégek költséghatékonyan és átláthatóan kezelhetik mindennapi pénzügyeiket is. Az elszámolási és könyvelési folyamatok olyan egyszerűek és gyorsak, akárcsak a TrustChain által kínált szerződéskötések.

A két digitális szolgáltató együttműködésének köszönhetően mostantól mind a szerződések, mind a kiadások is online menedzselhetők. A kártyákhoz tartozó új generációs web- és mobil felület segít a tervezett kiadásokra szánt összegek elkülönítésében is, így kivédhető a túlköltekezés veszélye, illetve átláthatóvá válnak a könyvelési folyamatok.

Minden kártyához saját bankszámlaszám tartozik, melynek segítségével direktben tölthetők a vállalat bankszámlájáról a CashCard Business kártyák. Közöttük a tranzakciók 24/7 valós időben zajlanak. A kártyák a világ bármely pontján, bármikor egyszerűen használhatók, épp úgy, ahogy a digitális szerződéskötések is történnek.

Peak Financial Services jóvoltából azok a cégek, amelyek 2019. október 7. és november 4. között regisztrálnak a TrustChain digitális szerződéskötési platformján – https://trustchain.com/ – , automatikusan egy céges Peak kártyához is hozzájutnak.

Biztonságos szerződéskötés egy gombnyomásraaz integrált távoli ügyfél-azonosítás, a digitális szerződéskötés és pénzügyi elszámolási megoldásokról beszélgettünk dr. Romhány Gergellyel, a Trustchain Systems Kft. ügyvezetőjével 2019 nyarán.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés