Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeres vajdasági vállalkozók segítik üzleti tapasztalataikkal a helyi magyarokat

E-gazdaság

Sikeres vajdasági vállalkozók segítik üzleti tapasztalataikkal a helyi magyarokat

Sikeres vajdasági vállalkozók segítik üzleti tapasztalataikkal a helyi magyarokat

Újabb állomásához érkezett a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Design Terminal Kárpát-medencei vállalkozásfejlesztési programja.

A külhoni vállalkozásokat fejlesztő, évek óta sikeresen működő program azzal egészül ki, hogy vajdasági vállalkozókból mentorokat képeznek a Design Terminal nemzetközi mentorhálózatának legjobb szakemberei.

Potápi Árpád János - Miniszterelnökség

Az új mentorok olyan sikeres vállalkozók, akik vállalják, hogy üzleti tapasztalataikkal az induló vállalkozásokat segítik. A program a Prosperitati Alapítvány, valamint a Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesületének közreműködésével valósul meg.

A Design Terminal mentorálási módszertanról ad képzést résztvevő vajdasági vállalkozóknak, akik vállalják, hogy közösségüket tapasztalataikkal is segítik a jövőben. Ezután a mentorokat és a mentoráltakat a szakterületeknek és jellemző kihívásoknak megfelelően kapcsolják össze a képzés szervezői. A közös eseményeken a mentorok és mentoráltak olyan vállalkozásfejlesztési témákat dolgoznak fel, mint az üzleti tervezés, a munkaerőmegtartás, vagy digitális marketing. A Design Terminal hét országban szervez inkubációs programokat, ezért a program várhatóan a vajdasági üzleti tehetségek nemzetközi kapcsolatépítésének is lendületet ad.

Jónás László Design Terminal

A vajdasági mentorképzéssel újabb kezdeményezéssel egészül ki a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Design Terminal határon túli vállalkozókat képző programsorozata, melynek első állomása 2019-ben a júniusi mezőkövesdi képzés volt. A mezőkövesdi eseményen, az előző évekhez hasonlóan, mintegy 200 magyar vállalkozó vett részt a Kárpát-medence minden tájáról.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés