Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung partnerként támogatja az ENSZ Fejlesztési Programjának Fenntartható Fejlődési Céljait

E-gazdaság

A Samsung partnerként támogatja az ENSZ Fejlesztési Programjának Fenntartható Fejlődési Céljait

Kép: Origo

A Samsung partnerként támogatja az ENSZ Fejlesztési Programjának Fenntartható Fejlődési Céljait

A Samsung bejelentette együttműködését az Egyesült Nemzetek Szervezete Fejlesztési Programjával (UNDP), amellyel a szervezet Fenntartható Fejlődési Céljait támogatja.

Ezek a globális célok a társadalmat világszerte érintő kihívások megoldására irányulnak, mint például a társadalmi egyenlőtlenségek, a klímaváltozás és a természeti környezet pusztulása vagy az oktatás nehézségei.

A Samsung új mobil alkalmazással és egyedi kiegészítőkkel hívja fel a figyelmet a célok fontosságára.

A Samsung és a UNDP közösen lehetővé teszi a Galaxy felhasználók számára, hogy támogassák a Fejlődési Célokat és tegyenek a számukra igazán fontos ügyekért. Az új kezdeményezés részeként a Samsung és az ENSZ szervezete elérhetővé teszi a Samsung Global Goals applikációt, amelyen keresztül a felhasználók tájékozódhatnak a Fejlődési Célokról és támogathatják azokat. A vállalat emellett egyedi kiegészítőket mutat be Galaxy készülékeihez.

„Egy kivételes lehetőség áll rendelkezésünkre annak érdekében, hogy a technológia erejével hívjuk fel a figyelmet a bolygót érintő kihívásokraAz ENSZ Fejlesztési Programjával való együttműködésünknek köszönhetően a Galaxy felhasználók egyszerűbben ismerhetik meg és támogathatják a számukra fontos Fenntartható Fejlődési Célokat, így közös erővel valódi változást érhetünk el.” 

– mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke.

A Samsung és a UNDP egyetértenek abban, hogy az egyik legfontosabb lépés a Fejlődési Célok eléréséhez a kezelendő kihívások és kérdések fontosságának megértése. Az együttműködés egyszerű lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnének hozzájárulni a megoldáshoz és támogatnák azokat a tevékenységeket, amelyeknek köszönhetően elérhetők a Fejlesztési Célok.

„Az ENSZ Fejlesztési Programja és a Samsung közötti együttműködésnek köszönhetően a technológiai innovációk hozzájárulhatnak a Fenntartható Fejlődési Célok eléréséhez. Ugyanakkor a következő generáció világpolgárait is arra ösztönözheti, hogy együtt tegyenek ezekért a célokértAhhoz, hogy pozitív változást és a komoly eredményeket érjünk el, összefogásra van szükség, legyen szó akár a magánszektorról, akár a civil társdalomról.”

– mondta Achim Steiner, a UNDP Adminisztrátora.

A Samsung Galaxy okostelefonokon elérhető Samsung Global Goals applikáció célja, hogy növelje a felhasználói tudatosságot és világszerte támogatókat találjon az ENSZ Fejlesztési Programjának. A Samsung az alkalmazás mellett bevezet limitált szériás kiegészítőket is. Minden eladott termék után a bevétel egy részét a UNDP kapja és azt a Fejlődési Célok támogatására fordítják. A Galaxy Note10 okostelefonhoz tartozó, egyedi telefontokot, amelynek mintáját a Fejlődési Célok inspirálták, valamint a vezeték nélküli töltőt a készülékkel együtt mutatták be.

Az új Samsung Global Goals applikáció könnyű és hatékony megoldást kínál a felhasználóknak, hogy a 17 Fejlődési Célról tájékozódjanak és a számukra fontos ügyek támogatásával maguk is hozzájáruljanak ezek megvalósításához. Az alkalmazásból közvetlenül elérhető a UNDP honlapja, amelyen keresztül a felhasználók a célok megvalósításán dolgozó szerveztek számára adakozhatnak. A hirdetésekre kattintva könnyedén ajánlható fel adomány, a Samsung az így generált hirdetési bevételek 100 százalékát a Fejlődési Célok elérésének támogatására fordítja.

Az applikáció 19 nyelven, a Galaxy Note10 okostelefonon előre telepítve érhető el, a Galaxy család további eszközeire pedig később lesz letölthető. A limitált kiadású kiegészítők a Samsung.com weboldalon, valamint a kijelölt Samsung Experience Store üzletekben érhetők el az Egyesült Államokban és Dél-Koreában.

A Samsung Global Goals alkalmazással kapcsolatos további információ a https://news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com vagy a www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-global-goals weboldalakon érhető el.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés