Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rekordévet zárt a Honor és folyamatos növekedéssel menetel a top okostelefongyártók felé

E-gazdaság

Rekordévet zárt a Honor és folyamatos növekedéssel menetel a top okostelefongyártók felé

Kép: Honor

Rekordévet zárt a Honor és folyamatos növekedéssel menetel a top okostelefongyártók felé

A Honor View20 globális megjelenésével kapcsolna új sebességre a telefongyártó

Minden eddiginél eredményesebb évet zárt a Honor, a globális telefonpiac visszaesése ellenére.

Az IDC adatai szerint 2018 első három negyedévében 3,1%-os csökkenés jellemezte a piacot, a Honor ezzel szemben 27,1%-os növekedést produkált. Mindemellett a folyamatosan növekvő online piaci értékesítés terén vezető pozíciót vívott ki magának a közép és felső kategóriában egyaránt.

A vállalat ambiciózus törekvéseit a növekvő számok tartják a realitás talaján. George Zhao, a Honor elnöke három éven belül a világ vezető öt telefonmárkája közé várja a vállalatot, ötéves távlatban pedig a top háromba. A megfizethető áron kínált, vezető technológiákkal megtámogatott Honor készülékekkel a vállalat egy intelligens világot hivatott megteremteni a fiatalság számára.

A vállalat új csúcskészülékéről, a Honor View20-ról január 22-én hull le a lepel Párizsban. A Honor zászlóshajó terméke megtestesíti az AI technológiába, a lenyűgöző telefondizájnba és a folyamatos fejlesztésbe fektetett energiát és elhivatottságot.

A Honor AI fejlesztései

A mesterséges intelligencia mára ma az iparág meghatározó eleme, melynek jelentősége az idő előrehaladtával csak fokozódni fog. A PwC frissen megjelent tanulmánya szerint 2030-ra a mesterséges intelligencia alapú technológia mintegy 15,7 billió dollárnyi szeletet követel magának a világgazdaságból. Erre a meghatározó trendre reagálva a Honor magához ragadta a vezető szerepet és View20 készülékbe olyan kamerát épített, ami minden eddiginél jobban hagyatkozik a mesterséges intelligencia vívmányaira.

A Kirin 980 lapkakészletben található dupla ISP és NPU rendkívüli AI számítási és grafikus feldolgozási teljesítményt biztosít a 48MP-es hátlapi kamerának, ami Sony IMX586 érzékelővel megtámogatva ultranagy felbontású képet hoz létre.

Az évek során a Honor többször meglepte az iparág szereplőit az úttörő AI technológia felhasználásával. 2016 decemberében a vállalat piacra dobta a Honor Magic készüléket, világ első mesterséges intelligenciával megtámogatott okostelefonját, egy évvel később pedig a Honor View 10 a Kirin 970 chipsetbe épített AI funkciókkal új szintre emelte a technológia kihasználását, lehetővé téve a hatékony helyzetfelismerés és az önálló tanulás képességeket. A szintén AI chipseten futó Honor 10 kétlencsés 2.0 AI kamerája bevezette a Sematic Image Segmentation technológiát, amely valós időben képes több, mint 22 kategóriát és azokon belül 500 lehetséges témát felismerni.

 

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés