Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megnyitja első magyar Pop-Up üzletét a Huawei

E-gazdaság

Megnyitja első magyar Pop-Up üzletét a Huawei

Megnyitja első magyar Pop-Up üzletét a Huawei

A 25m2-es üzletben a gyártó legnépszerűbb okostelefonjai mellett az érdeklődők megtalálhatják a Huawei táblagépeit, notebookjait és közel száz kiegészítő közül is válogathatnak.

Ma 11 órától 120 féle termékkel, a vállalat csúcskészülékeivel és modern dizájnnal várja a vásárlókat Magyarország első Huawei Pop-Up Store-ja az Aréna Plázában.

 

Hazánkban első alkalommal nyit Pop-Up Store-t a Huawei. A modern kialakítású üzletben a gyártó összes eddigi sikerkészüléke megtalálható lesz, a Huawei kínálatában fellelhető mobil-tartozékokat és kiegészítőket is beleértve. Az Aréna Pláza földszintjén, szombaton debütáló Store-ban szakképzett eladók segítenek az érdeklődőknek megismerni a vállalat okoskészülékeit és a vásárlók az eszközök használatával kapcsolatos tanácsadást is igénybe vehetnek. A Huawei Pop-Up Store kínálatában a tavalyi év zászlóshajó készülékei, a Mate 20 Pro és Mate 20 mellett többek között az előző, mesterséges intelligenciával támogatott okostelefonszériák, mint a P20 és a P Smart, illetve a táblagépek közül a MediaPad M5 Lite és a gyártó első notebookjai, a MateBook X Pro és a MateBook D 15,6” is elérhetők lesznek.

A megnyitó alkalmából a Huawei közösségimédia-promóció keretében ajándékozza meg a Pop-Up Store első 200 vállalkozó szellemű látogatóját; az üzletről készített fotót megosztó résztvevők páros mozijegyet nyernek a Cinema City Arénába.

A Huawe Pop-Up Store az Aréna Pláza nyitva tartásának megfelelően (Hétfő – Szombat: 10.00 – 21.00, Vasárnap: 10.00 – 19.00), a bevásárló központ keleti bejáratánál, a földszinten, a hét minden napján várja az érdeklődőket.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés