Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három piaci rést is be fog tömni a WebEye új üzletágaival

E-gazdaság

Három piaci rést is be fog tömni a WebEye új üzletágaival

Három piaci rést is be fog tömni a WebEye új üzletágaival

Korábbi, a közúti áruszállítás széles spektrumán szerzett tapasztalatait felhasználva indította el új üzletágát a hazai járműkövetés piacvezető szereplője, a WebEye.

Az idei év őszétől már nem csak a nehéz, de a könnyű haszongépjárművek használata során felmerülő igényeket is ki tudják szolgálni a legújabb telematikai innovációkkal.

 

A legújabb kereskedelmi trendek egyértelműen kijelölik az üzleti célú közúti közlekedés jövőjét. Az online kereskedelem térnyerésével 2020-ra akár minden tizedik forintot az interneten költhetnek el a magyar fogyasztók, ez hatalmas terhet ró a szállítmányozókra. A kisteherautós, furgonos flottával rendelkező vállalkozások mellett a futárcégek, a gyártók és forgalmazók, valamint a személyszállításra szakosodott cégek is racionalizálással és innovációval próbálnak megküzdeni a piaci kihívásokkal.

Ezt ismerte fel a magyar tulajdonú, regionális piacvezető járműkövetési vállalkozás, a WebEye és indította el kifejezetten kishaszon-gépjárművekre tervezett üzleti modelljét és üzletágát, a MyWebEye-t.

“Az új marketingstratégiánknak megfelelően, erőteljesen szeretnénk nyitni a kis és közepes méretű haszongépjárművek irányába, amellyel ezt a népes, de a piacon telematikai szempontból jelenleg kevésbé kiszolgált szegmensét egyszerű, könnyen használható és gyors megtérülést biztosító szolgáltatásokkal kívánjuk megcélozni. A regionális fókuszstratégiánk alapján a Közép-Kelet Európai régió három kulcsországában (Magyarország, Románia, Lengyelország) egyszerre indítottuk el az új márkát és léptünk a piacra az új MyWebEye ajánlatokkal.”

– emelte ki Tóth Levente, a WebEye Telematics Zrt. kereskedelmi vezérigazgatóhelyettese.

Az akár több száz kamionnal rendelkező szállítmányozó cégek körében régóta elterjedtek az olyan eszközök, mint az üzemanyag-jelentés, a valós idejű járműkövetés, a flotta-kihasználtság optimalizálása, az okmányok digitális nyilvántartása, vagy a külföldi napidíjak kiszámítása. A WebEye fejlesztésének köszönhetően ezentúl a kishaszongépjármű szegmensre szabva is elérhetővé válik, hogy járműveik folyamatos kontroll alatt, a legjobb kihasználtság mellett teljesítsék feladatukat. Az „okos” logisztikai rendszerek telepítése segít a felhasználóknak a munkarend szervezésében, az útvonalak megtervezésében, üzemanyagspórolásban, az adminisztrációs és szervizköltségek csökkentésében.

Az MyWebEye újdonságértéke az online hozzáférhetőségben és az egyszerűen használható alacsony havi díjas szolgálatásban rejlik. A korábban bonyolultnak tűnő rendszerek most számos felhasználási területen, bárki számára könnyen telepíthetőek és követhetőek egy központi felületen keresztül. A már meglévő funkciókon kívül olyan, az új célcsoport igényeire szabott elemeket is beépítettek a rendszerbe, mint az üzemanyagmérés és vezetési stílus elemzés, a valós idejű járműkövetés, az adott napon meglátogatott helyszínek összegyűjtése, valamint az aktuális sofőrök követésére szolgáló kulcskiadós riportok. A teljes szolgáltatáscsomag egyelőre a magyar, a román és a lengyel fuvarozók számára elérhető.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés