Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbra is a Vodafone az egyik legvonzóbb munkahely Magyarországon

E-gazdaság

Továbbra is a Vodafone az egyik legvonzóbb munkahely Magyarországon

Továbbra is a Vodafone az egyik legvonzóbb munkahely Magyarországon

Szerethető Munkahely Díjat kapott a Vodafone Magyarország. A Dreamjo.bs álláskereső portál által kiírt verseny célul tűzte ki, hogy a közönség szavazatai alapján megtalálja Magyarország legvonzóbb munkahelyeit, ahová a munkavállalók örömmel járnak dolgozni.

A november 15-i ünnepélyes díjátadón a szakmai zsűri értékelése alapján a Vodafone Szerethető Munkahely Díj mellett a nagyvállalati Employer Branding kategória különdíjában is részesült.

sbt_2518

A Vodafone Magyarország már eddig is számos díjjal, elismeréssel bizonyította, hogy munkáltatói gyakorlatával az ország legjobbjai között van. Számos program irányul a diverzitás és nyitottság növelésére, a vállalat hisz abban, hogy a sokszínűség tágítja a látókört, elősegíti a kreativitás növekedését, az értékteremtést. Mindemellett a testi, lelki és szellemi jóllét, a feltöltődés lehetőségének biztosítása is kiemelt jelentőséget kap a Vodafone életében, ezt szolgálja a kollégák körében népszerű Re-Charge program is, vagy az otthoni munkavégzési lehetősége, mely biztosítja a hétköznapokban sok esetben rendkívül fontos rugalmasságot.

A Dreamjo.bs másodszorra hirdette meg a Szerethető Munkahelyek Díjat, amelyre a KKV-k mellett idén már nagyvállalatok is pályázhattak. A kezdeményezésen idén 100 kis- és közepes, valamint 25 nagyvállalat, köztük a Vodafone bizonyult Magyarország legszerethetőbb munkahelyének. A november 15-i eseményen a szakmai zsűri értékelése alapján a Vodafone a nagyvállalati Employer Branding kategória különdíját is átvehette.

„Életünk több mint felét a munkahelyünkön töltjük, ezért rendkívül fontos a motiváló, emberközeli légkör kialakítása. Az üzleti siker nemcsak a kollégák képességén és képzettségén múlik, legalább ennyire számít az elköteleződés és a motiváció is. A Vodafone ezért számos kezdeményezést indított, hogy kiérdemelje és megtartsa a munkatársak elismerését, melynek híre gyorsan eljut az irodánk falain kívülre is. A Szerethető Munkahely Díjat is ennek köszönhetjük. ”

– mondta el Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

A tavaly is több száz indulót megmozgató versenyen idén országszerte közel 700 vállalat indult, arról pedig, hogy mely vállalatok kerüljenek a legjobbak közé, több mint 20.000 szavazat döntött.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés