Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Mastercard ismét ráerősít a fintech szektorra

E-gazdaság

A Mastercard ismét ráerősít a fintech szektorra

A Mastercard ismét ráerősít a fintech szektorra

Az Accelerate program technológiai eszközökkel és befektetéssel támogatja a fintech vállalkozásokat

A Mastercard ma jelentette be a fintech iparág fejlődését támogató Accelerate kezdeményezés elindulását. A piacvezető fizetéstechnológiai vállalat testreszabott támogatási megállapodásokat tervez a szektor szereplőivel, piaci adatokkal, szakmai és technológiai eszközökkel, befektetésekkel elősegítve ezen cégek növekedését. A már sikeresen futó Start Path programmal összehangoltan kialakított Accelerate erősíti a Mastercard elkötelezettségét a fintech közösség és az újgenerációs digitális bankok felé.

 

A programhoz csatlakozó vállalkozások terjeszkedését a Mastercard licensz szakértőkkel és ügyfélkapcsolati szakértelemmel támogatja. Emellett hozzáférést kaphatnak a vállalatuk növekedését gyorsító iparági adatokhoz és az adatelemzést segítő eszközökhöz is. A program piaci alapon biztosít erőforrásokat a stratégiai befektetésekhez, melyekkel a cégek már korai fejlődési szakaszukban is megfelelhetnek a tőkekövetelményeknek.

“Hosszú távon is szeretnénk a világ fintech vállalkozásai mellett partnerként állni és az Accelerate nevű kezdeményezésünk a következő lépést jelenti ezen az úton”

– mondta Ann Cairns a Mastercard alelnöke.

“A fintech cégek a világ egyik leggyorsabban fejlődő és legélénkebb közösségét alkotják, a Mastercard pedig elkötelezett abban, hogy segítse a további növekedésüket és felszabadítsa teljes potenciáljukat. A Mastercard több mint fél évszázados, a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalatával egyedülálló pozícióban van ahhoz, hogy olyan platformot biztosítson, amely képes a fintech cégeket egyre ambiciózusabb növekedési terveikben segíteni.”

A Mastercard az elmúlt években több úttörő vállalkozást segített a nemzetközi márkává alakulásban, jelenleg több mint 30 feltörekvő és már régóta stabil digitális bankot támogat Európa szerte. Egyre több fogyasztó kötelezi el magát a digitális bankolás mellett és egyre magasabbak az elvárásaik is – ezt a Mastercard kutatásai is alátámasztják. A digitális banki vállalkozások és a fintech cégek számára világosak a piaci lehetőségek és a Mastercard felkészült arra, hogy segítsen ezek kiaknázásában.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés