Connect with us

technokrata

Így lehet költséghatékonyabb a telefonálás, a regionális hálózattal rendelkező vállalatok számára

E-gazdaság

Így lehet költséghatékonyabb a telefonálás, a regionális hálózattal rendelkező vállalatok számára

Így lehet költséghatékonyabb a telefonálás, a regionális hálózattal rendelkező vállalatok számára

Az új magyarországi távközlési operátor az MCNtelecom a Virtuális alközpont termék szolgáltatásain belül kkét új opciót kínál.: «Okos útvonalválasztás» és «Földrajzi útvonalválasztás». A két új opciót a 10 napos teszt időszak alatt díj és kötelezettség mentesen be lehet kapcsolni és ki lehet próbálni.

A szolgáltatás segíti a regionális megosztottsággal rendelkező vállalkozásokat, hogy jelentősen optimalizálják a telefonkommunikációs költségeiket és növeljék a  hatékonyságukat. A két új opció rendelkezésre áll minden MCNtelecom ügyfél számára hat magyar nagyvárosban: Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs és Győr.

mcn_pexels-com

Az okos útvonalválasztás opció esetén a számlázási rendszer automatikusan kiválasztja a leginkább költséghatékony útvonalat a helyközi hívásnál, anélkül, hogy az előfizető bármilyen lépéseket tett volna. Például egy vállalkozás rendelkezik Budapesti és Pécsi telefonszámokkal, amelyek be vannak vezetve az MCNtelecom felhő alapú virtuális alközpontjába. Ha az előfizető hívást indít Szegedre, akkor a hívás vagy a budapesti telefonszámról lesz indítva, vagy a pécsi telefonszámról, attól függően, hogy a kettő közül melyiknek kedvezőbb a percdíj költsége.

mcn_kep2

A földrajzi útvonalválasztás opció segíti az előfizetőket abban, hogy megnyerjék az ügyfélhűséget és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsenek ki velük. Például Magyarországon a betegek ellátására szolgáló orvosi klinikák hálózata, amelyek összekapcsolják a különböző városok számát, reklámkampányt indítanak Győrben és Debrecenben. Az ügyintézők a hívásokat a budapesti székhelyről kezdeményezik. A «földrajzi útvonalválasztás» opció lehetővé teszi, hogy minden kimenő hívásnál a rendszer automatikus  továbbítsa azt a régió számot, ahol a hívott fél található. Például ha a hívás budapesti számra van kezdeményezve, akkor budapesti számot fog kijelezni a hívott félnek, ha pedig győri telefonszámra, akkor győrit. Így Győr és Budapest lakosai számára a hívások helyi hívásoknak fognak tűnni és nagyobb bizalommal fogják azt fogadni, mint egy idegen városból érkezett hívást, ami kétségtelenül növeli az alkalmazottak munkájának általános hatékonyságát.

mcn_kep

Mindkét esetben a vállalat hálózatán belül kezdeményezett hívások teljesen ingyenesek.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök