Connect with us

Elon Musk törölte a Space X és a Tesla oldalát is Facebook-ról

2111767321001_5522566283001_5522538534001-vs

E-gazdaság

Elon Musk törölte a Space X és a Tesla oldalát is Facebook-ról

Elon Musk törölte a Space X és a Tesla oldalát is Facebook-ról

Nem is tudott a SpaceX Facebook oldaláról állítása szerint

Elon minden héten képes valamivel mosolyt csalni az ember arcára, nekem leginkább fölényes nagyképűsége tetszik, amit a legnagyobb kulturáltsággal tesz és általában egyet is szoktam vele érteni.

 

Musk amúgy elképesztő Twitter aktivitásáról is híres, ami naivan arra enged következtetni, hogy a többi social-media felületen is személyesen jelen van, ez teljes tévedés. Eleve nem szívleli Zuckerberget és maradinak tartja, mióta mesterséges intelligencia ügyben nyilvánosan összeszólalkoztak. Nemrégiben történt hatalmas Facebook botrány hatalmas ellenszenvet váltott ki számtalan felhasználóban, köztük természetesen a befolyásos rétegekben is. A Twitteren kérdezték Elon-tól a minap, hogy miért nem törli a SpaceX oldalát Facebookról, ha ennyire kemény arc, erre azt válaszolta, hogy nem is tudta, hogy létezik, törli is rögvest. – írja a TheNextWeb

Miután ténylegesen törölte a SpaceX oldalát, a biztonság kedvéért a Tesla oldalát is törölte, hiszen látszólag egyáltalán nem érdekli az a több százezer követő, akik figyelemmel kísérték az oldalak posztjait. Mindkét oldal több mind 2,5 millió követőt tudhatott magáénak, persze ez Elon-t egyáltalán nem érdekli, legalábbis kívülről úgy néz ki.

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom