Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rátermettség és agilitás nélkül nem maradhatnak életben a kkv-k!

E-gazdaság

Rátermettség és agilitás nélkül nem maradhatnak életben a kkv-k!

Rátermettség és agilitás nélkül nem maradhatnak életben a kkv-k!

A technológia által vezérelt teljesítmény-növekedés és innováció a siker tartós mozgatórugójának tekinthető

Az agilitás javítása kiemelt fontosságú azon európai kis- és középvállalatok vezetőinek, akik a modern munkahelyben rejlő előnyöket szeretnék kihasználni. A Ricoh Europe megbízásából készített új tanulmány szerint a megkérdezett 1608 kkv vezetőinek többsége (86%-a) azt állítja, hogy a 2018-as évben üzleti agilitásuk fejlesztésére összpontosítanak.

 

A válaszadók fele (51%) kifejezetten olyan új technológiákat tervez bevezetni, amelyek segítségével gyorsabban reagálhatnak az új trendekre és lehetőségekre, míg 52%-uk azt mondja, hogy a korszerű munkahelyi technológia előnyei nélkül öt éven belül elbukhatnak.

Az kkv-k döntéshozói egyértelműen olyan technológiákat részesítenek előnyben, amelyek közvetlenül kielégítik az alapvető munkavállalói igényeket. Úgy vélik, hogy az automatizálás (72%-uk szerint), az adatelemzés (64%-uk szerint), a dokumentumkezelés (62%-uk szerint) és a videokonferencia (56%-uk szerint) lesz a leginkább kedvező hatással üzleti tevékenységükre.

Javier Diez-Aguirre, a Ricoh Europe alelnöke elmondta:

“Az európai kkv közösség rendkívül ambiciózus. A kihívásokkal teli piaci viszonyok mellett az üzleti vezetők joggal várják az új lehetőségek korai felismerését a maximális haszon érdekében. Tudják, hogy az agilitás megőrzése létfontosságú a piaci változások kihasználásához, melyben kiemelkedő szerepet töltenek be az új technológiák. Nyilvánvaló, hogy az agilitás témaköre a kkv-k napirendjén szerepel, és az üzleti vezetők megítélése szerint ez nemcsak a nagyvállalatok számára rendkívüli fontosságú.”

Az intelligens munkahelyi technológiák teljesítménybeni és innovációs előnyeit kulcsfontosságúnak tartják az üzleti sikerhez. A megkérdezettek 70%-a szervezetük sikerességének fő okaként a technológiát emelte ki, amely valóban erős érv az egyes munkahelyek digitális korszerűsítése mellett.

Diez-Aguirre hozzátette:

“Az kkv-k vezetőit nem tévesztik meg az olyan technológiák, mint a VR és a blockchain. Ehelyett bölcsen olyan eszközökbe fektetnek, amelyek valódi, pozitív hatással lesznek mindennapjainkra. Akik eddig még nem tették meg, muszáj elgondolkodniuk azon, hogy a technológia miképpen teszi lehetővé a munkavállalóik számára a gyorsabb és intelligensebb munkavégzést, ezáltal agilisabbá téve üzleti tevékenységüket. Ha ezt nem teszik meg, hamar szembesülhetnek a piaci lemaradásukkal, mely bukásukhoz vezethet.”

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés