Connect with us

Hirdetés

technokrata

Amellett hogy munkaerőt takarít meg az új magyar rendszer, sokkal olcsóbb is az üzemeltetés

E-gazdaság

Amellett hogy munkaerőt takarít meg az új magyar rendszer, sokkal olcsóbb is az üzemeltetés

Amellett hogy munkaerőt takarít meg az új magyar rendszer, sokkal olcsóbb is az üzemeltetés

Sorra zárnak be a boltok, pedig a gépek dolgoznának

Számos üzlet nyitvatartását korlátozza a munkaerőhiány, emiatt egyre több helyen húzzák le a rolót a települések ellátásért felelős boltok. Egy új magyar fejlesztés segíthet a problémán.

kassza-oni

Nem tudják tartani a tempót a kisebb, néhány kasszás boltok és üzletláncok, így sokan a munkaerő hiánya vagy költsége miatt a hét egy vagy több napján is kénytelenek zárva tartani, esetleg végleg bezárni, emiatt viszont más közértekben kígyózó sorok állnak. Ezt a problémát orvosolja az első magyar önkiszolgáló kasszarendszer.

A Laurel Számítástechnikai Kft. által fejlesztett megoldás reális választ ad a pénztároshiányra, valamint jelentősen megnöveli a pénztárak áteresztőképességét. Egy hagyományos kassza helyére 3-4 új fejlesztésű önkiszolgáló kasszát is telepíthetünk, az egy kasszára jutó üzemeltetési költség pedig a harmada egy hagyományos pénztárénak. Ezzel az üzlet tehermentesítheti a megmaradt munkaerőt, a felszabaduló szaktudást pedig célzottabban hasznosíthatja. A nagyobb áruházak, nagy forgalmat lebonyolító kis- és nagykereskedők esetében a már meglévő kiszolgálósorokat is könnyen kiegészíti.

A megoldás tehát nemcsak hatékony választ ad a szakképzett munkaerő hiányára, de gyorsaságával és könnyű használatával népszerű is a vásárlók között. Nagyon fontos továbbá, hogy a hazai fejlesztés mindezt a nemzetközi piacon beszerezhető önkiszolgáló kasszák árának töredékéért kínálja.

Az első magyar fejlesztésű önkiszolgáló kasszarendszer világszínvonalú komponensekből áll, alapját a Laurel Kft. által fejlesztett és több ezerszer bizonyított Laura kasszaprogram adja, amelyet a kereskedők már jól ismernek. A cég megoldásának bevezetési ideje is mindössze a harmada a nagyobb eszközökhöz képest.

“Már több magyar lánc is érdeklődik a fejlesztés iránt, sőt az egyik nagy multi, amely már próbálkozott külföldi megoldásokkal, szintén nyitott a váltásra”

– mondta Bessenyei István, a Laurel Kft. tulajdonosa.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés