Connect with us

technokrata

A Twitter megosztotta, miért nem tiltják ki Donald Trump-ot a közösségi oldalról

E-gazdaság

A Twitter megosztotta, miért nem tiltják ki Donald Trump-ot a közösségi oldalról

A Twitter megosztotta, miért nem tiltják ki Donald Trump-ot a közösségi oldalról

Annak ellenére, hogy végtelen szabályt megszegett már

Mint az köztudott, Donald Trump Twitter aktivitása mindent és mindenkit túlszárnyal. Pofátlan, bunkó és iszonyatosan merész, nem véletlenül követi fél világ minden egyes bejegyzését.

donald-trump-twitter-no-ban-statement-1

Ehhez a magatartáshoz hozzátartozik, hogy számtalanszor megszegte már a Twitter szabályzatában szereplő pontokat, legutóbb  amikor a nukleáris fegyverekkel és Kim Jong Un-nal való gyerekes veszekedésétől volt hangos a közösségi média. Többen tüntetést szerveztek a Twitter székháza elé, hogy tiltsák ki az USA elnökét az oldalról, úgyhogy kénytelenek voltak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban:

“Rengeteget diskuráltunk arról, hogy mit kezdjünk a világ vezetőivel ilyen szituációkban, így nekünk is állást kell foglalnunk a nemrégiben lángra kapott ügyekkel kapcsolatban. A Twitter azért jött létre, hogy kiszolgálja az embereket egy világméretű párbeszédben. Megválasztott elnökök kritikus szerepet töltenek be ebben a beszélgetésben, hiszen hatalmas befolyással rendelkeznek több millió ember felett. Ha egy ilyen embert blokkolnánk, akkor gyakorlatilag információt tartanánk vissza, illetve politikai állást foglalnánk, amit semmi esetre sem szeretnénk, sőt, teljesen elhatárolódunk ettől.”

Tehát a tanulság annyi, hogy ha szeretnénk a szabályokat megszegni, előbb érdemes a világ egyik vezetőjévé válni, onnan fentről könnyebben mennek a dolgok.

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin