Connect with us

Hirdetés

technokrata

Keddtől a Telenor beújít, ráadásul több területen is

telenor magyarorszag

E-gazdaság

Keddtől a Telenor beújít, ráadásul több területen is

Keddtől a Telenor beújít, ráadásul több területen is

Minden tarifa elérhető hűség-kötöttség nélkül, valamint ingyenes a készülék-függetlenítés október 24-től­ a Telenornál

A Telenor egyik legfontosabb célja, hogy mind szélesebb társadalmi rétegekkel ismertesse meg a digitális fejlődés lehetőségeit, és biztosítsa számukra a korlátlan internetezés élményét. Idén májusban a piacon elsőként mutattuk be Telenor Hello Data díjcsomagjainkat, amelyekkel ügyfeleink korlátlan adatforgalmat élvezhetnek belföldön, s a hűségszerződés kötöttségeitől is mentesülnek.

 

Továbbra is arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető legkevesebb korlátozással, és minél gondtalanabbul használhassák a mobilinternetet. Ezért a közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve a Telenor számos olyan további változtatást vezet be, amelyek kedvezően érintik ügyfeleinket. Bár a jogszabály-módosítás lehetőséget adna 12 hónapos hűségidő meghatározására, a Telenor úgy döntött, hogy 2017. október 24-től az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt, új szerződéskötéskor. Csak abban az esetben kérünk – 24 hónapos – hűségszerződést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítjük ügyfeleink szerződéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleink. Kollégáink egy rövid ellenőrzést követően még a helyszínen elvégzik a függetlenítést, amely jellemzően pár percen belül megtörténik, míg egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb időszakot is igénybe vehet.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés