Connect with us

Hirdetés

technokrata

Harmadszorra is kiírták a fiatal vezetők díját!

E-gazdaság

Harmadszorra is kiírták a fiatal vezetők díját!

Harmadszorra is kiírták a fiatal vezetők díját!

Cikk végén a link, mindenképp érdemes jelentkezni!

Két sikeres pályázati év után újra megmérettetnek legrátermettebb vezetők az Év Fiatal Vezetője díj elnyeréséért. Az elmúlt két évben közel száz pályázó állt a startvonalhoz, hogy végigmenjen a korántsem könnyű pályázati úton és aztán a szakmai zsűri előtt prezentálja vezetői ars poeticáját, vízióját. A Fiatal Vezetők Akadémiáját is megvalósító kiírók arra számítanak, idén is emelkedhet a pályázók száma.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-happy-business-team-image29307429

A kiíró céljai szerint a díjjal olyan elismerést kaphatnak a fiatal vezetők, amely a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, így például a vezető saját önfejlesztésére, a hitelességre, tudatosságra, azaz a vezetés emberi oldalára.

„Arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy számos tehetséges fiatal vezető végzi a munkáját multinacionális cégeknél, kkv-nál vagy éppen non-profit területen, miközben a tevékenységük sokkal kevesebb figyelmet kap itthon, mint egy-egy felkapott startup cég sikersztorija”

– hívja fel a figyelmet Tóth Annamária, a Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team szakmai vezetője. Annamária elmondta, a díjat 2015-ben azzal a szándékkal alapították, hogy hiánypótló módon keressék az országban azokat a fiatal vezetőket, akik tudatosak, hosszú távú küldetéssel bírnak, folyamatosan fejlesztik magukat és partnerként tekintenek a csapatuk tagjaira, jó példával járva elől mások számára. A lassacskán hagyományteremtő szakmai elismeréssel az elsősorban üzleti eredményekre fókuszáló vállalkozói, vagy sikeres menedzseri teljesítmények után méltó helyükre kerülhetnek a példamutató vezetői szemléletet valló, ebben kiemelkedőt nyújtó munkahelyi vezetők is.

A nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri a bírálatkor figyelembe veszi majd a pályázó szervezeten belül betöltött pozícióját, a leadership szerep tudatos megélését, és természetesen az eddig elért eredményeket is. A díjra olyan 40 év alatti vezetők pályázhatnak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak a mindennapok során.

„Az eddigi tapasztalatok tükrében rendkívül éles versenyre számítunk. Szeretnénk az összes pályázónak online megjelenést biztosítani és a legjobbaknak a személyes bemutatkozás lehetőségét is megadni”

– mutat rá Bite Barbara, a Coaching Team ügyvezető igazgatója, aki elmondja azt is, hogy a bírálók a fődíj mellett különdíjakkal, és a további helyezetteknek járó díjakkal is készülnek képzési programok, tanfolyamok, szakkönyvek formájában.

A 40 év alatti vezetők november közepéig adhatják be pályázatukat, a zsűri ezután kezdi majd meg az értékelést. Az ünnepélyes díjkiosztó gálára már csak 2018 februárjában kerül sor. A pályázatok beadása és a gála között zajlanak a személyes meghallgatások, értékelések, így ez az időszak is igazán eseménydúsnak ígérkezik a pályázók számára. A díjátadó gálán a legjobbak listájára felkerülő versenyzők újra prezentálnak, majd pedig a zsűri kihirdeti a kategória-győztesek személyét, valamint arra is fény derül, ki lesz a kategória-győztesek közül az Év Fiatal Vezetője – 2017 cím viselője.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés