Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így segít a Tesla a floridaiaknak menekülni

E-gazdaság

Így segít a Tesla a floridaiaknak menekülni

Így segít a Tesla a floridaiaknak menekülni

Elég egy firmware update és már messzebb is tudnak autózni a Tesla tulajdonosok

A Tesla is beszállt a segítségadásba a floridai tulajdonosok legnagyobb örömére, hiszen frissítették mind az S, mind az X60-as modellek firmware-jét, hogy feloldják a hatótávolság korlátozását.

hero-01-lhd-e1467284962593

A trükk abban rejlik, hogy hivatalosan a Tesla 60 és 75 kWh-ás akksikkal szereli fel modelljeit, de mivel egyszerűbb egyfélét gyártani, ezért mindegyikbe 75 kWh-at tesznek, csak amit 60-asként árulnak, azt egyszerűen szoftveresen lekorlátozzák. Na ezt oldották most fel, így aki eddig abban a hitben élt, hogy 60-as van a kocsijában, annak hirtelen most 75-ös lett. Ilyen egyszerű az egész. – Írj a 444.hu

Ez az opció amúgy létezett már, röpke 5000 dollárért cserébe updatelték szívesen a gyengébb típusokat, viszont az Irma hurrikánra való tekintettel ezt most ingyen elkövetik a tulajdonosoknak azért, hogy minél messzebb menekülhessenek a katasztrófa helyszínétől. Ez természetesen nem örök érvényű, mindösszesen 1 hétig elérhető ez a funkció. Mindenesetre nagyon kedves tőlük, hogy így próbálnak segíteni az ügyfeleiknek!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés