Connect with us

technokrata

A Sony többségi részesedést szerzett a Httpoolban

cover-mobile-report

E-gazdaság

A Sony többségi részesedést szerzett a Httpoolban

A Sony többségi részesedést szerzett a Httpoolban

A Sony Pictures Television Networks leányvállalata, és egyben az egyik legnagyobb latin-amerikai digitális hirdetési és médiavásárló vállalat, az IMS Internet Media Services (IMS) ma bejelentette, hogy egy megállapodás értelmében többségi részesedést szerzett a Közép- és Kelet-Európában, valamint Ázsiában aktív Httpool nemzetközi hirdetési hálózatban.

A szabályozó testületek jóváhagyására váró megállapodással létrejön az ipar legnagyobb digitális marketing- és hirdetéskezelő rendszere, amit világszerte több mint hatezer ügynökség és márka használ. A képviselt ügyfelek közt van a Twitter, a LinkedIn, a Spotify, valamint 30 latin-amerikai, illetve közép- és kelet-európai ország több mint ötezer helyi és globális képviselete.

map_httpool_sonyims_egypot

“A megállapodás biztosítja az IMS-nek, hogy valóban globális céggé váljon a legnagyobb növekedési potenciálú területeken, Európa- és Ázsia-szerte. Az IMS és a Httpool teljes körű digitális marketingkampányokat kínál, segíti a partnereket a helyi piacok alapos megismerésében, és támogatja a helyi kiadókat, hirdetőket, a digitális piac és az üzleti élet résztvevőit”

– mondta Gastón Taratuta, az IMS alapító-vezérigazgatója.

“Az IMS és a Httpool egyesülése közvetlen megoldást teremt a hirdetőknek, hogy helyi vagy nemzetközi kampányokat indítsanak, valamint lehetővé teszi a kiadóknak, hogy bővítsék az üzletüket a világ leggyorsabban növekvő feltörekvő piacain”

– mondta Andy Kaplan, a Sony Pictures Television elnöke.

“Az IMS és a Httpool ugyanazon a célkitűzésen osztozik, így nem is álmodhatnánk alkalmasabb partnerről. A megállapodás fontos mérföldkő a Httpoolnak, és fontos elismerése a korábbi eredményeinknek. Az IMS-szel kötött szövetség további hajtóerőt ad a növekedésünknek, és biztosítja a saját megoldásaink globális elterjesztését”

– mondta Aljosa Jenko, a Httpool alapító-vezérigazgatója.

aljosa-jenko-a-httpool-a

“A Httpool és csapata fantasztikus nemzetközi pozíciót teremtettek a kiegészítő hirdetési technológiákkal, és az IMS-szel megegyező a vállalati kultúrájuk. Az erőink egyesítésével a két csoport maradandó hatást gyakorolhat a szélesebb digitális ökoszisztémára azáltal, hogy továbbra is nyitottak maradunk az innovációra, a kreativitásra és az együttműködésre.”

– mondta Taratuta.

“Magyországon 2016-ban jelent meg a Httpool, ahol a Twitter, LinkedIn és Spotify márkák kizárólagos képviselete mellett saját fejlesztésű technológiájával segíti az ügynökségeket és ügyfeleket digitális kampányaik kivitelezésében platformok széles spektrumán. Ez az egyesülés lehetőséget ad számunkra, hogy egyik legfőbb célkitűzésünk – a magyar piaci szereplők digitális képzése – egy újabb szintre lépjen és ősztől az IMS-nek köszönhetően több új – a képviselt márkákhoz kapcsolódó – képzéssel segítsük partnereinket céljaik elérésében”

– tette hozzá Szelei Szabolcs, a Httpool globális marketing és egyben a magyar szervezet vezetője.

httpool-ims-sony-pictures

A Miamiban székelő IMS-nek Brazíliában, Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Chilében, Panamában, Peruban, Ecquadorban és Uruguayban is vannak irodái.

A Httpoolnak világszerte 19 irodája van a következő országokban: Indiában, Hong Kongban, Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Görögországban, Magyarországon, Koszovóban, Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Ukrajnában és Oroszországban.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő