Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei bekerült a Top 100 legértékesebb márka előkelő névsorába

E-gazdaság

A Huawei bekerült a Top 100 legértékesebb márka előkelő névsorába

A Huawei a világ 88. legértékesebb márkája a Forbes szerint

Budapest, 2017. június 6.: A Huawei egyetlen kínai márkaként felkerült a FORBES legértékesebb márkákat összegző 2017-es (Most Valuable Brands) listájára. Az összeállítás szerint a vállalat márkaértéke egy év alatt 9 százalékkal emelkedve, 7,3 milliárd dollárra nőtt.  

 

untitled

A Forbes minden évben összeállítja a világ 100 legértékesebb márkájának listáját, amelyre több mint 200 nemzetközi jelöltből választja ki a legjobbakat. Idén a Forbes 88. helyre rangsorolta a Huawei-t, amely 2016-ban az ágazatot túlteljesítő növekedést mutatott. A vállalat tavalyi kiváló teljesítménye 2017 első negyedévében is folytatódott, a Huawei okostelefon szállításai folyamatosan gyarapodtak ebben az időszakban is, mára az IDC, az SA és a Trendforce kutatásai szerint is a Huawei a harmadik legnagyobb okostelefon szállító a világon, Kínában pedig az első helyet foglalja el.

A Huawei növekvő márkaértékét több nemzetközi intézet is elismeri, a Forbes friss listája mellett a vállalat többek között az Interbrand Top 100 legértékesebb márka listájára is felkerült 2016 októberében, amelyen a 72. helyezést érte el. Emellett a Huawei idén a 40. helyre került a Global 500 toplistán.

 

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés