Connect with us

technokrata

Újabb együttműködés látott napvilágot a digitalizáció érdekében

157e4f758294ed798b112df29b0538d5

E-gazdaság

Újabb együttműködés látott napvilágot a digitalizáció érdekében

A Qualysoft innovatív vállalattal bővíti portfólióját

A tizennyolc éve folyamatosan fejlődő, nemzetközi IT szolgáltató Qualysoft Zrt. idén áprilisban 25 százalékos kisebbségi tulajdont szerzett az Arteries Studio Kft-ben. A partnerség eredményeként jól bevált digitalizációs technikák és értékesítési tapasztalat egyesült az IoT-ra és mesterséges intelligenciára épülő kreatív megoldásokkal.

 

Az Európa-szerte hét országban jelenlévő Qualysoft 25 százalékos kisebbségi tulajdont szerzett az okostelefonos applikációkra, az IoT és ipar 4.0 megoldásokra, valamint mesterséges intelligenciára specializálódott Arteries Kft-ben.  Az IT-megoldások szakértőjeként ismert Qualysoft a megállapodás révén biztosítja további növekedését, míg az Arteries még szélesebb körhöz juttathatja el kreatív megoldásait.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen innovatív és kreatív céget köszönthetünk partnereink között. Az Arteries az olyan modern technológiák szakértője, mint például a kiterjesztett valóság, mobil fizetési rendszerek, okosórák, okosszemüvegek és drónok. Kreatív munkastílusuk és megoldásaik nagyszerűen kiegészítik a Qualysoft digitalizációs és ügyfélélmény menedzsment portfólióját”

– mondta Simon Tamás, a Qualysoft egyik alapító tulajdonosa.

Az Arteries innovatív megoldásai már számos hazai és nemzetközi ügyfelet győztek meg. A csapat fejlesztette például a Gránit Bank érintés nélküli fizetési megoldását a MasterCard-al együttműködve, szállítottak innovatív megoldásokat a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK), de említhetnénk a Google Glass-ra fejlesztett vállalatirányítási megoldásaikat is, amelyet hatalmas amerikai raktárak, például a digitális oktatási szolgáltató Benchmark Education számára készítettek. További ügyfeleik a KPMG, T-Mobile, NATO, Unilever, Budapest Airport, Bosch, RTL, MTVA és a Boehringer Ingelheim.

„Az Arteries tevékenységének gerincét a nemzetközi és hazai ügyfelek számára fejlesztett web alapú alkalmazások adják. Bízunk abban, hogy a Qualysoft nemzetközi érékesítési tapasztalata megkönnyíti az új megoldások népszerűsítését és terjesztését

mondta Németh Gábor, az Arteries ügyvezetője.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd