Connect with us

technokrata

A Tech Data elérhetővé tette hazánkban a Dell EMC teljes vállalati portfólióját

21489792364_5fb035ea67_k

E-gazdaság

A Tech Data elérhetővé tette hazánkban a Dell EMC teljes vállalati portfólióját

A Tech Data elérhetővé tette hazánkban a Dell EMC teljes vállalati portfólióját

A Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD) ma bejelentette, hogy a Technology Solutions (TS) üzletága új forgalmazási megállapodást írt alá a Dell EMC vállalattal. A korábban az Avnet, idén februártól az Tech Data részét képező TS üzletág és az amerikai vállalatcsoport közötti szerződés Magyarország mellett, Romániára, Szlovákiára és Törökországra terjed ki.

A megállapodás értelmében a kis-, közepes és nagyvállalati ügyfelek igényeit kielégítő teljes vállalati Dell EMC portfolió, köztük a felhőalapú, illetve szerverekhez, tárhelyekhez és konvergens infrastruktúra technológiákhoz kapcsolódó megoldások válnak elérhetővé a Tech Data partnereinek kínálatában.

 

„Örömünkre szolgál, hogy további négy országra terjeszthetjük ki szerződésünket a Dell EMC-vel, és bízunk benne, hogy egyre több partnerünk számára tudunk az igényeiknek megfelelő támogatást nyújtani a Dell EMC széleskörű és innovatív portfóliójával”

– mondta el Jason Boxall, a Tech Data EMEA stratégiai beszállítókért és nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke.

„Folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan technológiai megoldásokat tegyünk elérhetővé partnereink számára, amelyekkel ügyfeleik üzleti sikereit segíthetik elő. Portfóliónkat e törekvésünk jegyében bővítettük a Dell EMC kínálatával és ezért fejlesztjük még tovább a jövőben további innovatív és piacvezető vállalatok bevonásával”

– tette hozzá Bartha Péter, a Tech Data TS dél-kelet-európai régióért felelős vezetője.

„A Dell EMC megoldásokat értékesítő partnereink a jövő technológiáival adhatnak választ ügyfeleik kurrens üzleti kihívásaira.”

 

„A Tech Data-val kötött szerződésünk kiterjesztésével újabb lépést tettünk azért, hogy elősegítsük növekedésünket Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Törökországban. A Tech Data-ban tökéletes partnerre találtunk: a vállalat vezető szerepet tölt be az adatközpontok területén, kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik, és tapasztalt szakembereik révén kiválóan alakítják üzleti megoldásokká a technológiát”

– jegyezte meg Michael Collins, a Dell EMC EMEA értékesítési partnerkapcsolatokért felelős szenior alelnöke.

A szerződés aláírását követően immár huszonkét EMEA-térségbeli országban – Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia és Törökország – érhető el a szerverek és tárhelyek piacán globális szinten vezető Dell EMC teljes vállalati portfoliója a Tech Data kínálatában.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd