Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online randizás, mémek, biztonságos internetezés – friss témák a Telenor NetBiztos díjazottjai között

E-gazdaság

Online randizás, mémek, biztonságos internetezés – friss témák a Telenor NetBiztos díjazottjai között

Átadták a Telenor NetBiztos pályázat díjait pénteken, a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján. A pályázó diákújságírók feladata az volt, hogy újszerűen, izgalmas megoldásokkal mutassák be a biztonságos internethasználattal kapcsolatos témákat.

Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

 

Ezzel a felhívással hirdették meg a DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület idei NetBiztos pályázatát, amelyet a Telenor támogatott. A legsikeresebb pályaművek a biztonságos csetelés és adatvédelem, illetve az online randizás és a mémek témáit boncolgatták.

Az első helyezett, Szendi Mátyás „Internetezz okosan” című videója ötletesen, animációs technikával mutatja be, mire kell figyelni a neten. Mátyás a Telenor jóvoltából egy Huawei T2 10 Pro, white tabletet és egy éves korlátlan Hipernet használatot nyert.

Másodikként Körtési András vehette át díját, egy Samsung Galaxy J5 okostelefont és 3 hónapra díjmentes Telenor BLUE M tarifát #Hide the pain Harold című videójáért, amelyben egy fotóból számtalan mém születik az interneten, a kép alanyának nem kis bosszúságára.

Biztos, ami biztos című munkájáért Adamcsik Tamás kapta harmadik díjat, és vele szintén  Samsung Galaxy J5 okostelefont, feltöltőkártyával. Tamás videójában a netes randizást dolgozza fel, szellemes megoldással.

A DUE Sajtófesztiváljának díjkiosztóján Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója elmondta:

„A Telenornál azért dolgozunk, hogy szupergyors Hipernet hálózatunkat korlátok nélkül, minél szabadabban használhassák ügyfeleink. Szeretnénk segíteni abban, hogy megmutassuk a fiatalabb generációnak, hogyan lehet biztonságosan, tudatosan használni az internet és közben tanulni, fejlődni, vagy akár kicsit változtatni is a világon.”

 

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés