Connect with us

technokrata

Idén is megrendezték a Dell legjelentősebb eseményét!

home-hero

E-gazdaság

Idén is megrendezték a Dell legjelentősebb eseményét!

Dell EMC World 2017 – Főszerepben a digitális transzformáció

A Dell EMC legjelentősebb éves eseményén, a Las Vegasban megrendezett Dell EMC World első napján számos olyan innovációt jelentett be, amelyek segítenek a vállalatoknak megvalósítani a digitális átalakuláshoz kapcsolódó céljaikat. Az újítások közül is kiemelkednek a 14. generációs PowerEdge szerverek, a szoftveralapú és teljesen flashalapú tárolórendszerek, valamint a hiperkonvergens infrastruktúrát és a felhőalapú adatvédelmi rendszereket célzó fejlesztések.

 

A Dell EMC az új, 14. generációs PowerEdge szerverekkel ösztönzi az informatikai átalakulást

 • A Dell EMC díjnyertes, 14. generációs PowerEdge szerverei akár 50 százalékkal több VDI (virtuális asztali infrastruktúra) felhasználót tudnak kiszolgálni szerverenként.
 • Az egyszerűen használható, következő generációs OpenManage Enterprise™ konzol lehetővé teszi az egységesített rendszerfelügyeletet.
 • Új biztonsági szolgáltatások segítik a rosszindulatú fenyegetések és a nem kívánt belső változások elleni magasabb szintű védelmet.
 • A ProSupport Plus szolgáltatás a SupportAssist technológiával akár 90 százalékkal csökkentheti a hardveres problémák megoldásához szükséges időt.

 

A Dell EMC új, hiperkonvergens infrastruktúrát célzó fejlesztései és felhőalapú felhasználói modellje megkönnyítik a bevezetést

 • A Dell EMC új, a hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) kínálatának frissítései közé tartozik a Dell EMC VxRail 4.5-ös verziója is, amely bővített vállalati szoftveres és hardveres lehetőségeket kínál az iparág leggyorsabban fejlődő HCI-eszközei számára.
 • Az új, HCI-re szabott Dell Financial Services Cloud Flex felhőalapú felhasználói modellt kínál a telepített HCI-k számára, amely egyszerű havi díjjal, induló költségek nélkül és az első év után kötelezettségektől mentesen vehető igénybe.
 • A Dell EMC új, teljes VDI megoldásai a jelentős egyszerűsítéseknek, a kiszámítható áraknak és a kiemelkedően jó teljes birtoklási költségnek (TCO) köszönhetően csökkentik a munkaállomások és az alkalmazások HCI-n belüli virtualizációjával kapcsolatos akadályokat.

 

Szoftveralapú tárolás (Software Defined Storage)

 • A 14. generációs Dell EMC PowerEdge szerverek támogatása a szoftveralapú tárolási kínálatban új szintre emeli a teljesítményt és a skálázhatóságot.
 • A Dell EMC ScaleIO legújabb verziója a kivételes hatékonyságot, még jobb teljesítményt és leegyszerűsített felügyeletet biztosító szoftveralapú tárolási megoldásokkal felgyorsítja az informatikai átalakuláshoz vezető utat.
 • Az Elastic Cloud Storage (ECS) platform fejlesztései közé tartozik az ECS Dedicated Cloud Service, amely lehetővé teszi hibrid ECS telepítési modellek megvalósítását. Az ECS.Next továbbfejlesztett adatvédelmi, felügyeleti és elemzési képességeket biztosít.
 • A Project Nautilus egy olyan szoftveralapú megoldás előzetes verziója, amely nagy mennyiségű streamelt IoT-adat tárolásával és elemzésével teszi lehetővé a valós idejű üzleti döntéshozatalt.
 • A Dell EMC IsilonSD Edge frissítései a leegyszerűsített telepítési lehetőségek mellett olyan virtuális tárolási platformokhoz is támogatást nyújtanak, mint például a ScaleIO vagy a VMware vSA.
 • Az új és frissített Dell EMC Ready Nodes előzetesen tesztelt és előre konfigurált SDS- és szervermegoldásokkal bővíti a szoftveralapú tárolási kínálatot, és nagyobb rugalmasságot biztosít az informatikai átalakulási folyamatokhoz.

 

A Dell EMC új, teljesen flashalapú tárolórendszerekkel segíti az ügyfeleket adatközpontjaik modernizálásában és az informatika átalakításában

 • Az új VMAX 950F akár 4x gyorsabb legközelebbi versenytársánál a létező legkritikusabb terhelések támogatása érdekében.
 • Az új XtremIO X2 a VDI és a nagyszámú snapshot használatakor új szintre emeli a hatékonyságot: 3-szor nagyobb kapacitást, átlagosan 25 százalékkal jobb adattárolási hatékonyságot és 80 százalékkal jobb válaszidőt biztosít.
 • Az új Dell EMC új Unity All-Flash tárolómodellek akár 4-szer nagyobb fájlrendszer-kapacitást, 8-szoros sűrűségnövekedést és 10 percnél rövidebb telepítési időt biztosítanak.
 • Az új SC5020 középkategóriás hibrid tároló akár 45 százalékkal több IOPS-t, 2-szer nagyobb kapacitást, valamint a piac legalacsonyabb ár/tárhely arányú hibrid tárolóját kínálja.
 • Az Isilon tárolóplatformok új generációja 9-szeres IOPS-t, 18-szoros adatátviteli sebességet, valamint 21-szeres kapacitást biztosít a legközelebbi versenytárshoz képest.

 

A Dell EMC bemutatja integrált adatvédelmi eszközét és bővíti felhőalapú adatvédelmi kínálatát

 • Az új, kulcsrakész adatvédelmi eszköz egyetlen, könnyen telepíthető megoldásban ötvözi a tárolást, a védelmi szoftvert, a keresést és az elemzést.
 • Akár 10-szer gyorsabb védelmet kínál a hagyományos, saját adatvédelmi telepítési alternatívákhoz képest és 20 százalékkal gyorsabb a legközelebbi versenytársaknál.
 • Az iparágban vezető mértékű deduplikációt biztosít a helyszíni és a felhőben tárolt adatok számára (átlagos deduplikációs arány: 55:1).
 • A négy modell 34 TB-tól 1 PB-ig használható maximális kapacitással a legnagyobb rugalmasság és választási lehetőség érdekében.
 • A Dell EMC több mint 150 PB-nyi adat védelmét biztosítja a felhőben, amely kétszer több, mint a legközelebbi versenytársé. A Dell EMC a Disaster Recovery és a Protection Storage felhőben történő bevezetésével folytatja felhőalapú adatvédelmi képességeinek bővítését.

 

A Dell EMC új, nyílt hálózatkezelési termékekkel segíti az informatikai átalakulást

 • Az új elemzői kutatások szerint a nyílt hálózatkezelési modellek teljes birtoklási költsége a jogvédett modellek teljes birtoklási költségének 53 százaléka.
 • Az iparág első 25GbE nyílt hálózati switche átlépi az eddigi korlátokat, és több mint 2-szeres rackszekrényen belüli adatátviteli sebességet biztosít a 10GbE switchekhez képest.
 • A Dell EMC első optimalizált nyílt hálózati platformja egységesített tárolóhálózati switch megoldása, amely akár 16Gb/32Gb sebességű Fibre Channelre is alkalmazható.
 • Az energia- és költséghatékony, kis- és középvállalatok számára kialakított nyílt hálózatkezelési switchek új családja lehetővé teszi a munkavégzés más formáit is.

 

A Dell Technologies rugalmas felhasználói modelleket mutat be az asztali gépektől az adatközpontokig

 • A Dell Technologies olyan új, rugalmas felhasználói modelleket mutat be, amelyek könnyebben reagálnak a kiszámíthatatlan informatikai igényekre és a változó üzleti követelményekre, így az új technológiák bevezetése is egyszerűbb.
 • A Dell Financial Services Flex on Demand segíti az ügyfeleket a túlméretezett tárolási megoldásokkal kapcsolatos költségek csökkentésében.
 • A HCI-re szabott Dell Financial Services Cloud Flex felhőszerű felhasználói modellt biztosít az ügyfeleknek, elsőként a Dell EMC hiperkonvergens termékcsalád esetében.
 • A „PC as a Service”, vagyis a szolgáltatásként kínált számítógép és a Dell EMC teljes VDI-megoldásai személyre szabott megoldásokkal és kiszámítható árakkal gyorsítja fel a munkaerő átalakulását.
 • A Dell új technológiaátalakítási licencszerződése testre szabott szoftverszerződéseket kínál a szoftverek rugalmas licencelése és karbantartása érdekében.

 

Dell Technologies Capital

 • A Dell Technologies Capital a Dell Technologies egyedülálló vállalkozáscsaládjába fektet be világszerte, köztük a Dell, a Dell EMC, a Pivotal, az RSA, a SecureWorks, a Virtustream és a VMware vállalatokba.
 • A startupok tapasztalt igazgatósági tagokkal és komoly szaktudással rendelkező szakemberekkel tarthatnak fenn kapcsolatot, egyben páratlan piacra lépési lehetőségekhez juthatnak.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd