Connect with us

technokrata

A LED LEET csatlakozik a Bravogroup-hoz!

bravogroup

E-gazdaság

A LED LEET csatlakozik a Bravogroup-hoz!

A Deloitte Fast 50 listán is szereplő LED LEET webáruházat üzemeltető JCQ Hungary Kft. ezentúl Bravolight Kft. néven, a Bravogroup tagjaként folytatja tevékenységét

2017 áprilisától Bravolight Kft. néven folytatja tevékenységét a LED LEET webáruház üzemeltetője a JCQ Hungary Kft. A névváltás oka, hogy a vállalat csatlakozik az infokommunikációs piac jelentős, hazai tulajdonú vállaltcsoportjához, a Bravogroup-hoz.

 

Szórádi Bence, a LED LEET alapítója szerint a stabil, tőkeerős háttér új lehetőségeket teremt a cég számára: „A Bravogroup részeként új távlatok nyílnak cégünk előtt is, a kiszolgálás tőlünk megszokott minőségére és rugalmasságára azonban a továbbiakban is számíthatnak partnereink és vásárlóink. A jövőben az online értékesítés mellett a világítástechnikai tanácsadásra és tervezésre, valamint a világításhoz kapcsolódó projektek kivitelezésére is nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani. A Bravolight és a LED LEET webáruház napi működésében a névváltáson kívül nem történik változás: székhelyünk, adószámunk, illetve elérhetőségeink változatlanok maradnak” – mondta el Szórádi Bence.

„A cégvásárlás szorosan illeszkedik a Bravogroup stratégiájához”

– mondta Lakatos István, a holding vezérigazgatója és egyik fő tulajdonosa.

„Dinamikus növekedésünk fenntartásának egyik feltétele, hogy az Y generáció kiemelkedő tehetségű tagjaiból is minél többet munkatársaink között tudhassunk, és különösen szerencsés, amikor őket már sikeres vállalkozóként integrálhatjuk csapatunkba.  Maga a tevékenység beleillik abba, hogy a mindenkori tömegessé váló technológiai újdonságok – mint a 90-es évek közepén a mobiltelefónia volt – terjesztésével és rendszerbe integrálásával kívánjuk bővíteni a tevékenységünket úgy a kiskereskedelem, mint a nagykereskedelem, illetve a rendszerintegráció és a megoldásszállítások területén. A számítástechnika, az irodaautomatizálás és a mobiltelefónia után a tömegessé váló energiatakarékos épületvilágítás és -automatizálás területén is a piacvezetők közé kívánunk tartozni” – tette hozzá a vezérigazgató.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő