Connect with us

Hirdetés

technokrata

A LED LEET csatlakozik a Bravogroup-hoz!

E-gazdaság

A LED LEET csatlakozik a Bravogroup-hoz!

A Deloitte Fast 50 listán is szereplő LED LEET webáruházat üzemeltető JCQ Hungary Kft. ezentúl Bravolight Kft. néven, a Bravogroup tagjaként folytatja tevékenységét

2017 áprilisától Bravolight Kft. néven folytatja tevékenységét a LED LEET webáruház üzemeltetője a JCQ Hungary Kft. A névváltás oka, hogy a vállalat csatlakozik az infokommunikációs piac jelentős, hazai tulajdonú vállaltcsoportjához, a Bravogroup-hoz.

 

Szórádi Bence, a LED LEET alapítója szerint a stabil, tőkeerős háttér új lehetőségeket teremt a cég számára: „A Bravogroup részeként új távlatok nyílnak cégünk előtt is, a kiszolgálás tőlünk megszokott minőségére és rugalmasságára azonban a továbbiakban is számíthatnak partnereink és vásárlóink. A jövőben az online értékesítés mellett a világítástechnikai tanácsadásra és tervezésre, valamint a világításhoz kapcsolódó projektek kivitelezésére is nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani. A Bravolight és a LED LEET webáruház napi működésében a névváltáson kívül nem történik változás: székhelyünk, adószámunk, illetve elérhetőségeink változatlanok maradnak” – mondta el Szórádi Bence.

„A cégvásárlás szorosan illeszkedik a Bravogroup stratégiájához”

– mondta Lakatos István, a holding vezérigazgatója és egyik fő tulajdonosa.

„Dinamikus növekedésünk fenntartásának egyik feltétele, hogy az Y generáció kiemelkedő tehetségű tagjaiból is minél többet munkatársaink között tudhassunk, és különösen szerencsés, amikor őket már sikeres vállalkozóként integrálhatjuk csapatunkba.  Maga a tevékenység beleillik abba, hogy a mindenkori tömegessé váló technológiai újdonságok – mint a 90-es évek közepén a mobiltelefónia volt – terjesztésével és rendszerbe integrálásával kívánjuk bővíteni a tevékenységünket úgy a kiskereskedelem, mint a nagykereskedelem, illetve a rendszerintegráció és a megoldásszállítások területén. A számítástechnika, az irodaautomatizálás és a mobiltelefónia után a tömegessé váló energiatakarékos épületvilágítás és -automatizálás területén is a piacvezetők közé kívánunk tartozni” – tette hozzá a vezérigazgató.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés