Connect with us

technokrata

A LED LEET csatlakozik a Bravogroup-hoz!

bravogroup

E-gazdaság

A LED LEET csatlakozik a Bravogroup-hoz!

A Deloitte Fast 50 listán is szereplő LED LEET webáruházat üzemeltető JCQ Hungary Kft. ezentúl Bravolight Kft. néven, a Bravogroup tagjaként folytatja tevékenységét

2017 áprilisától Bravolight Kft. néven folytatja tevékenységét a LED LEET webáruház üzemeltetője a JCQ Hungary Kft. A névváltás oka, hogy a vállalat csatlakozik az infokommunikációs piac jelentős, hazai tulajdonú vállaltcsoportjához, a Bravogroup-hoz.

 

Szórádi Bence, a LED LEET alapítója szerint a stabil, tőkeerős háttér új lehetőségeket teremt a cég számára: „A Bravogroup részeként új távlatok nyílnak cégünk előtt is, a kiszolgálás tőlünk megszokott minőségére és rugalmasságára azonban a továbbiakban is számíthatnak partnereink és vásárlóink. A jövőben az online értékesítés mellett a világítástechnikai tanácsadásra és tervezésre, valamint a világításhoz kapcsolódó projektek kivitelezésére is nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani. A Bravolight és a LED LEET webáruház napi működésében a névváltáson kívül nem történik változás: székhelyünk, adószámunk, illetve elérhetőségeink változatlanok maradnak” – mondta el Szórádi Bence.

„A cégvásárlás szorosan illeszkedik a Bravogroup stratégiájához”

– mondta Lakatos István, a holding vezérigazgatója és egyik fő tulajdonosa.

„Dinamikus növekedésünk fenntartásának egyik feltétele, hogy az Y generáció kiemelkedő tehetségű tagjaiból is minél többet munkatársaink között tudhassunk, és különösen szerencsés, amikor őket már sikeres vállalkozóként integrálhatjuk csapatunkba.  Maga a tevékenység beleillik abba, hogy a mindenkori tömegessé váló technológiai újdonságok – mint a 90-es évek közepén a mobiltelefónia volt – terjesztésével és rendszerbe integrálásával kívánjuk bővíteni a tevékenységünket úgy a kiskereskedelem, mint a nagykereskedelem, illetve a rendszerintegráció és a megoldásszállítások területén. A számítástechnika, az irodaautomatizálás és a mobiltelefónia után a tömegessé váló energiatakarékos épületvilágítás és -automatizálás területén is a piacvezetők közé kívánunk tartozni” – tette hozzá a vezérigazgató.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek