Connect with us

technokrata

Legyártották a 350,000-edik bankautomatát az NCR hazai üzemében

20151228fhb-bank-fhb-bank-bankautomata2

E-gazdaság

Legyártották a 350,000-edik bankautomatát az NCR hazai üzemében

Legyártották a 350,000-edik bankautomatát az NCR hazai üzemében

A szigetszentmiklósi gyár évek óta támogatja az NCR-t abban, hogy innovatív termékekkel szolgálja ki a pénzügyi, kiskereskedelmi és vendéglátóipari szektort világszerte

Az omni-channel megoldások világában piacvezető amerikai NCR Corporation (NYSE: NCR) bejelentette, hogy a csúcstechnológiát képviselő szigetszentmiklósi gyártóegységében előállították a háromszázötvenezredik bankautomatát.  Az iparágban rekordnak számít, hogy egy ATM-üzemben 11 év alatt ilyen nagy számban állítottak elő bankautomatákat.

 

A 750 alkalmazottal működő magyarországi üzem az NCR legnagyobb gyára a világon, mely az Egyesült Államok, Európa, Közel-Kelet és Afrika piacaira is gyárt bankautomatákat, de önkiszolgáló pénztárak és POS-terminálok is készülnek itt a kiskereskedelem és a vendéglátóipar számára. A különböző berendezésekből mostanáig több, mint 500,000 darabot állítottak elő a szigetszentmiklósi üzemben, amely folyamatosan fejleszti munkafolyamatait, és a régiós tervezőcsapattal együttműködve alakítja a vállalat új innovatív megoldásait.

“A 350 000-edik ATM legyártása – melyeket több, mint 80 országba szállítunk vevőinknek –  egyaránt mérföldkő a szigetszentmiklósi gyár és az NCR életében is. Az eredmény a befektetéseinknek, csapatunk fáradhatatlan erőfeszítéseinek és a termékek kiemelkedő minőségének köszönhető.   Ez a gyár kulcsszerepet tölt be az NCR globális növekedési stratégiájában, és már több mint egy évtizede innovatív technológiákat alkalmazunk, hogy világszerte kiszolgáljuk ügyfeleinket a kiskereskedelem, pénzügy és vendéglátóipar területén is.”

– mondta Kiss Zoltán, az NCR Magyarország Kft ügyvezető igazgatója.

A csúcstechnológiát képviselő üzem ISO 50001 szabvánnyal, és BREEAM minősítéssel rendelkezik, valamint stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően a szállítókhoz, vevőkhöz és a nagy szállítási és hajózási csomópontokhoz is közel esik, amely elősegíti a hatékony működést, és lehetővé teszi az innovatív termékek gyorsabb eljuttatását az ügyfelekhez.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd