Connect with us

technokrata

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

Xerox Printed Memory and Xerox Printed Memory with Cryptographic Security is a highly secure, flexible printed label which can be used to determine if a product is genuine and to track how it has been handled during distribution.

E-gazdaság

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

A Xerox bejelentette, hogy 29 új ConnectKey® kompatibilis nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezet be a piacra, amelyeket egytől-egyig felvértezett biztonságos, helytől függetlenül használható megoldásokkal, felhő-kapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókkal és applikációkhoz való hozzáféréssel.

Az új ConnectKey® portfolió a hagyományos nyomtató berendezéseket átalakítja okos, összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké, amelyek reflektálnak napjaink üzleti életének elvárásaira. A perszonalizált munkafolyamatok, a felhő-szolgáltatáshoz való egy érintéses hozzáférés, illetve a többszintű biztonsági funkciók jelentik az új nyomtatást, másolást és faxolást.

A termékcsalád magába foglalja a különböző méretű, sebességű és tudású berendezéseket, amelyek illeszkednek a kis-és középvállalkozások és a nagyvállalatok igényeihez egyaránt.  Az egész portfoliót meghatározza a kiemelkedő felhasználói élmény.

„A Xerox követi a munkahelyeket érintő változásokat. A munkavégzés folyamata mára áttevődött a munkaasztalról a hordozható eszközök felé. Sokkal személyesebbé vált a folyamat, ezért mobil- és felhő technológiájú környezethez illeszkedő, munkahelyi asszisztenciát ellátó portfóliót építettünk, amely alkalmazkodik a fejlődéshez.”

– hangsúlyozta Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.

Az új termékeket a Xerox VersaLink® és a Xerox AltaLink® sorozat tagjaiként fogjuk megismerni. A 19 nyomtatót és multifunkciós berendezést magába foglaló VersaLink szériát a kisebb munkacsoportokra szabva alakították ki. Míg a 10 multifunkciós eszközt felölelő AltaLink szériát a nagyobb munkacsoportokra méretezve hozták létre.

Kulcsjellemzők:

  • Áramvonalasított üzleti folyamatok: A Xerox App Galériával készült applikációk abban segítenek a szervezeteknek, hogy munkafolyamatokat a saját speciális műveleteikre szabhassák. Például a betegek felvételi űrlapjának kitöltését, ingatlanszerződések menedzsmentjét és a kiskereskedelmi számlázást lehet átalakítani kevesebb lépésből, gyorsabb tevékenységekből álló folyamattá a berendezés által engedélyezett digitális munkafolyamatok használatával.
  • Iparág-vezető, intuitív felhasználói tapasztalat: A több éves Xerox kutatásoknak köszönhetően mind a 29 új berendezés ugyanolyan, testre szabható felhasználói felületen osztozik, amely kizárólag a Xerox munkahelyi megoldásaira jellemző és hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználói élmény vele együtt változzon. A tablett-szerű érintőképernyő a különböző munkahelyi környezetekre, vagy az egyéni felhasználókra szabható.
  • Mobil-és felhő kapcsolat: Az információk könnyen áramoltathatóak a berendezéstől a felhőadattár felé legyen az a Dropbox, az Office 365, vagy a Google Drive. A helyhez nem kötött munkatársak vezeték nélküli kapcsolattal bármilyen számítógépes eszközről nyomtathatnak.
  • Teljes körű biztonság a berendezésre és az információkra egyaránt: A ConnectKey® technológia átfogó védelmet nyújt a rendszer alkotóelemei és a sebezhető pontjai felett. Védi a berendezést az illetéktelen hozzáférésektől; titkosítással és képfelülírással bizalmasan kezeli a kommunikációt, illetve az információkat; ellenőrzi a berendezést érő behatolási kísérleteket és védi az adatokat, illetve a gépet a rossz szándékú betörésektől.

A hálózatbiztonság terén vezető szinten álló szolgáltatókkal való együttműködés révén a ConnectKey®-kompatibilis berendezések nagyobb biztonságot szavatolnak a vállalatoknak még a védelmi szempontból a legtudatosabban kialakított környezetben is. Továbbá az AltaLink multifunkciós készülékeket ellátták egy további biztonsági szinttel a McAfee partnerségnek köszönhetően.

Elérhetőség

2017. második negyedévétől a 29 új Xerox AltaLink és Xerox VersaLink berendezés világszerte elérhető lesz, így Magyarországon is.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő