Connect with us

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

Xerox Printed Memory and Xerox Printed Memory with Cryptographic Security is a highly secure, flexible printed label which can be used to determine if a product is genuine and to track how it has been handled during distribution.

E-gazdaság

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

A Xerox bejelentette, hogy 29 új ConnectKey® kompatibilis nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezet be a piacra, amelyeket egytől-egyig felvértezett biztonságos, helytől függetlenül használható megoldásokkal, felhő-kapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókkal és applikációkhoz való hozzáféréssel.

Az új ConnectKey® portfolió a hagyományos nyomtató berendezéseket átalakítja okos, összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké, amelyek reflektálnak napjaink üzleti életének elvárásaira. A perszonalizált munkafolyamatok, a felhő-szolgáltatáshoz való egy érintéses hozzáférés, illetve a többszintű biztonsági funkciók jelentik az új nyomtatást, másolást és faxolást.

A termékcsalád magába foglalja a különböző méretű, sebességű és tudású berendezéseket, amelyek illeszkednek a kis-és középvállalkozások és a nagyvállalatok igényeihez egyaránt.  Az egész portfoliót meghatározza a kiemelkedő felhasználói élmény.

„A Xerox követi a munkahelyeket érintő változásokat. A munkavégzés folyamata mára áttevődött a munkaasztalról a hordozható eszközök felé. Sokkal személyesebbé vált a folyamat, ezért mobil- és felhő technológiájú környezethez illeszkedő, munkahelyi asszisztenciát ellátó portfóliót építettünk, amely alkalmazkodik a fejlődéshez.”

– hangsúlyozta Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.

Az új termékeket a Xerox VersaLink® és a Xerox AltaLink® sorozat tagjaiként fogjuk megismerni. A 19 nyomtatót és multifunkciós berendezést magába foglaló VersaLink szériát a kisebb munkacsoportokra szabva alakították ki. Míg a 10 multifunkciós eszközt felölelő AltaLink szériát a nagyobb munkacsoportokra méretezve hozták létre.

Kulcsjellemzők:

  • Áramvonalasított üzleti folyamatok: A Xerox App Galériával készült applikációk abban segítenek a szervezeteknek, hogy munkafolyamatokat a saját speciális műveleteikre szabhassák. Például a betegek felvételi űrlapjának kitöltését, ingatlanszerződések menedzsmentjét és a kiskereskedelmi számlázást lehet átalakítani kevesebb lépésből, gyorsabb tevékenységekből álló folyamattá a berendezés által engedélyezett digitális munkafolyamatok használatával.
  • Iparág-vezető, intuitív felhasználói tapasztalat: A több éves Xerox kutatásoknak köszönhetően mind a 29 új berendezés ugyanolyan, testre szabható felhasználói felületen osztozik, amely kizárólag a Xerox munkahelyi megoldásaira jellemző és hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználói élmény vele együtt változzon. A tablett-szerű érintőképernyő a különböző munkahelyi környezetekre, vagy az egyéni felhasználókra szabható.
  • Mobil-és felhő kapcsolat: Az információk könnyen áramoltathatóak a berendezéstől a felhőadattár felé legyen az a Dropbox, az Office 365, vagy a Google Drive. A helyhez nem kötött munkatársak vezeték nélküli kapcsolattal bármilyen számítógépes eszközről nyomtathatnak.
  • Teljes körű biztonság a berendezésre és az információkra egyaránt: A ConnectKey® technológia átfogó védelmet nyújt a rendszer alkotóelemei és a sebezhető pontjai felett. Védi a berendezést az illetéktelen hozzáférésektől; titkosítással és képfelülírással bizalmasan kezeli a kommunikációt, illetve az információkat; ellenőrzi a berendezést érő behatolási kísérleteket és védi az adatokat, illetve a gépet a rossz szándékú betörésektől.

A hálózatbiztonság terén vezető szinten álló szolgáltatókkal való együttműködés révén a ConnectKey®-kompatibilis berendezések nagyobb biztonságot szavatolnak a vállalatoknak még a védelmi szempontból a legtudatosabban kialakított környezetben is. Továbbá az AltaLink multifunkciós készülékeket ellátták egy további biztonsági szinttel a McAfee partnerségnek köszönhetően.

Elérhetőség

2017. második negyedévétől a 29 új Xerox AltaLink és Xerox VersaLink berendezés világszerte elérhető lesz, így Magyarországon is.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő