Connect with us

technokrata

A McLaren-Honda hosszútávú együttműködést írt alá a Logitech-el

E-gazdaság

A McLaren-Honda hosszútávú együttműködést írt alá a Logitech-el

A McLaren-Honda hosszútávú együttműködést írt alá a Logitech-el

A McLaren-Honda büszkén jelentette be a szövetség létrejöttét

A Logitech az egyik legnagyobb és legnépszerűbb számítástechnikai/elektronikai cég, mely több mint 100 országban működik fejlesztés, illetve terjesztés terén. A cég ma már egyet jelent az emberi kapcsolatok digitális platformon való biztosításával.

A Logitech logo már látható a McLaren-Honda MCL32-n, ami legújabb Forma-1-es modellje az óriáscégnek.

“Ez az együttműködés azokra a közös vonásokra épül, melyeket mint a McLaren-Honda, mind a Logitech egyaránt magában hordoz. Itt olyan közös megfogalmazott irányelvekre és célokra gondolok, mint az, hogy szeretnénk az embereknek segíteni abban, hogy többet tudjanak elérni, illetve az elhivatottság, mely mindkét céget egyaránt jellemzi. Ennél izgatottabbak nem is lehetnénk a közös munka kapujában egy ilyen ikonikus csapattal az oldalunkon, és ezt szeretnénk minél jobban kifejezni, főleg a Forma-1 rajongóinak. Soha nem tudhatjuk mit hoz a jövő és ez az együttműködés az egyik legjobb példája ennek az ősi mondásnak.”

– mondta el Bracken Darell, a Logitech vezérigazgatója

Albert Park, Melbourne, Australia. Saturday 25 March 2017. World Copyright: Steven Tee/LAT Images ref: Digital Image _R3I9797

Zac Brown, a McLaren Technology Group ügyvezető igazgatója hozzátette:

“Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen óriási és fontos cég a csapatunk része lehet. A mi cégünk legfontosabb céljai az innováció, illetve a folyamatos technológiai evolúció és a Logitech pontosan beleillik ebbe a képbe. Nagyon izgalmas dolgokon kezdtünk el együtt dolgozni, rengeteg közös tervünk van, melyekre hamarosan fény derül, de annyi biztos, mind két márka rajongóinak igyekszünk majd eleget tenni, és innovatív újításokkal szolgálni.”

 

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin