Connect with us

Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG

lg-inverter-linear-compressor

E-gazdaság

Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG

Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG

A cég egyedi technológiájú, energiatakarékos és halk hűtőiből már 15 millió példány kelt el világszerte

Az LG Electronics (LG) a mai napon bejelentette, hogy globálisan immár 15 millió olyan hűtőszekrényt értékesített, amelyet saját fejlesztésű inverter lineáris kompresszorával, a háztartási elektronikai üzletág legsikeresebb technológiai megoldásával láttak el. Az LG prémium hűtőszekrényeinek forgalma tavaly 8 százalékkal nőtt az előző évhez képest, idén pedig a gyártó négymillió készüléket tervez értékesíteni, amely percenként 7 eladott hűtőszekrényt jelent.

 

Az LG inverter lineáris kompresszora minden prémium hűtőszekrény nélkülözhetetlen alkatrésze, és egyben a cég sikeres készülékeinek hátterében álló legfontosabb technológia is. A megszokott rotációs kompresszorok forgó mozgásához képest az LG inverter lineáris kompresszora sokkal hatékonyabban képes hűtési energiává alakítani az egyenes vonalú mozgást. Ez a megoldás a hagyományos motorral rendelkező hűtőszekrényekhez képest alacsonyabb energiafogyasztást és kisebb zajszintet eredményez.

A 16 évvel ezelőtt kifejlesztett első inverter lineáris kompresszor óta az LG folyamatosan dolgozott a technológia fejlesztésén. A gyártó 2014-ben mutatta be a technológia ötödik generációját, amely 55 százalékkal jobb energiahatékonyságot és 15 százalékkal alacsonyabb zajszintet nyújt az első generációs kompresszorhoz képest. Az LG az inverter lineáris kompresszor technológia kapcsán Dél-Koreában 981, az Egyesült Államokban 232, Európa-szerte pedig 52 szabadalommal rendelkezik.

Az LG inverter lineáris kompresszorral felszerelt hűtőjét világszerte számos fogyasztói szervezet és termékteszt a legjobb frizsiderként emílti a készülék kimagasló teljesítménye, folyamatos hőmérséklet-szabályozása és alacsony zajkibocsátása miatt. A gyártó díjnyertes termékkínálatát az új Centum System™ hűtőszekrénnyel bővítette a tavalyi év során, amely kifejezetten az európai piacok számára készült. A Centum System inverter lineáris kompresszorának megbízhatóságát az iparágban úttörőnek számító húszéves jótállás, valamint Európa egyik legelismertebb szabványokkal és biztonságtechnikával foglalkozó szervezete, a német elektrotechnikai, elektronikai és információtechnikai szövetség (VDE – Verband Deutscher Elektrotechniker) elismerése jelzi.

Elkötelezettek vagyunk az olyan kulcsfontosságú technológiák fejlesztése iránt, mint amilyen az inverter lineáris kompresszor is, hiszen ez a kulcsa az LG hűtőszekrények globális sikerének. Elsődleges számunkra, hogy egyszerre növeljük hűtőgépeink teljesítményét, csökkentsük zajkibocsátását és energiafelhasználását – így teremtünk értéket fogyasztóink számára.”

— mondta Song Daehyun, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő