Connect with us

technokrata

Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG

lg-inverter-linear-compressor

E-gazdaság

Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG

Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG

A cég egyedi technológiájú, energiatakarékos és halk hűtőiből már 15 millió példány kelt el világszerte

Az LG Electronics (LG) a mai napon bejelentette, hogy globálisan immár 15 millió olyan hűtőszekrényt értékesített, amelyet saját fejlesztésű inverter lineáris kompresszorával, a háztartási elektronikai üzletág legsikeresebb technológiai megoldásával láttak el. Az LG prémium hűtőszekrényeinek forgalma tavaly 8 százalékkal nőtt az előző évhez képest, idén pedig a gyártó négymillió készüléket tervez értékesíteni, amely percenként 7 eladott hűtőszekrényt jelent.

 

Az LG inverter lineáris kompresszora minden prémium hűtőszekrény nélkülözhetetlen alkatrésze, és egyben a cég sikeres készülékeinek hátterében álló legfontosabb technológia is. A megszokott rotációs kompresszorok forgó mozgásához képest az LG inverter lineáris kompresszora sokkal hatékonyabban képes hűtési energiává alakítani az egyenes vonalú mozgást. Ez a megoldás a hagyományos motorral rendelkező hűtőszekrényekhez képest alacsonyabb energiafogyasztást és kisebb zajszintet eredményez.

A 16 évvel ezelőtt kifejlesztett első inverter lineáris kompresszor óta az LG folyamatosan dolgozott a technológia fejlesztésén. A gyártó 2014-ben mutatta be a technológia ötödik generációját, amely 55 százalékkal jobb energiahatékonyságot és 15 százalékkal alacsonyabb zajszintet nyújt az első generációs kompresszorhoz képest. Az LG az inverter lineáris kompresszor technológia kapcsán Dél-Koreában 981, az Egyesült Államokban 232, Európa-szerte pedig 52 szabadalommal rendelkezik.

Az LG inverter lineáris kompresszorral felszerelt hűtőjét világszerte számos fogyasztói szervezet és termékteszt a legjobb frizsiderként emílti a készülék kimagasló teljesítménye, folyamatos hőmérséklet-szabályozása és alacsony zajkibocsátása miatt. A gyártó díjnyertes termékkínálatát az új Centum System™ hűtőszekrénnyel bővítette a tavalyi év során, amely kifejezetten az európai piacok számára készült. A Centum System inverter lineáris kompresszorának megbízhatóságát az iparágban úttörőnek számító húszéves jótállás, valamint Európa egyik legelismertebb szabványokkal és biztonságtechnikával foglalkozó szervezete, a német elektrotechnikai, elektronikai és információtechnikai szövetség (VDE – Verband Deutscher Elektrotechniker) elismerése jelzi.

Elkötelezettek vagyunk az olyan kulcsfontosságú technológiák fejlesztése iránt, mint amilyen az inverter lineáris kompresszor is, hiszen ez a kulcsa az LG hűtőszekrények globális sikerének. Elsődleges számunkra, hogy egyszerre növeljük hűtőgépeink teljesítményét, csökkentsük zajkibocsátását és energiafelhasználását – így teremtünk értéket fogyasztóink számára.”

— mondta Song Daehyun, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd